Jump to content

ISUther

Member
  • Content count

    120
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About ISUther

  • Title
    Member
  1. Well he is not very tech savvy person but same time i do not want to get him a phone that will break if he drops it + there is often a lot of dust where he works (clay-s he makes for tiles etc) all have a lot of dust and when phone is in his pocket it will face a lot of dust. Also water etc. So i preffer if it is water and dust resistant. For me popped up ULEFONE Armor 2 but then discovered that it is chinese phone. Durability seems to be good BUT i am afraid that it will work as those cheap phones (for example new samsung low price phones are soo damn slow i got one when i was working in one company. I returned the phone as it was in my opinion piece of shit) My own phone is Samsung S8 edge and it works fine but low end ones were crap- Because i have no information on rugged smartphones i created this topic. Price range i think 300 - 500 euros
  2. Hello, I am planning to make a present to my father for birth day. He is a construction worker (tiler) and i need good android phone for him. What phone would you recommend? Cat s60? ULEFONE Armor 2?
  3. Nope i was very carful when moving it. No bumps. I also updated bios. And MB detects for example my Kingston 4gb usb
  4. Wooden plate behind and using zipties
  5. Same SSD worked on other PC-s Here is small video where i try to explain it on ,my poor enlish
  6. This worked a yesturday, but today had move my rig and now it wont show up in bios. Pluged sata cable to every possible sata spot in mb but same result. I pluged cable that has written on it type 4 in to psu and other part of that cable to SSD but result is same:(
  7. Hi, I git it working. Re installed drivers. Fans start at one point when gpu-are heting up.
  8. yes i know that. They are all in zone 1 And piwered is also zone 1
  9. 1.) Computer boots to windows 2.) On other computer same GPU-s NEVER turned vents off. 3.) NO it is not those GPU-s functionality to switch off vents 4.) I should be able to turn vents on in MSI afterburner but I can`t. Almost everything is grayed out. 5.) In AMD Radeon Settings >> "Gaming" >> "Global Settings" >> "Global WattMan" there is option to set vents on manual or automatic and in both scenario's Vents wont start
  10. First of all before commenting make sure you know what that what you are stating is true. And NO not all boards come with proper manual Here is sample of B250 mining board manual: Has no information about it. Crappiest manual i have ever seen. I figured it out at the end but this manual what they have for this board is utter crap and XxMLGMASTERxX u can go f urself
  11. Yes it boots in to windows. And in windows msi afterburner opwns up but i cant change the settings. And it is not cards issue. Same cards work on other system just fine and vents wirk also on windows boot time. Vents never stop. Tho in this system it cant fi d my hdd when my device that has windows cd inserted. And when i do it starts it like windows installation and then reboots (without dooing windows install as it loads only first time , the liading you get BEFORE you get typical windiws install). Then i get message: The current BIOS settings do not fully support the Windows UEFI mode. The CSM (Compatibility Support Module) settings have been changed foe better compatibility. For further adjustments, press <F1> to enter BIOS Setup. If no adjustments are needed, press <F2> to confirm the current settings and enter OS directly. Press F2 to Continue And if i press F2 it goes to windows
  12. All connectors are correctly connected. Managed to get system this far that it finds all GPU-s tho new problem arised. Issue now is that: When i am starting up PC all GPU vents work fine but at the time windows login 1 by 1 all 4 gpu vents stop working. When i log in to windows i can open up AMD Radeon Settings (that application that handles also all updates) i can see all 4 GPU-s listed. Also when I start up PC ASUS MB shows all 4 cards are green (board specific function). Second problem I have (might be related) is that if I start up PC without CD/DVD rom connected (has windows boot CD inserted) the system cant find my HDD When I connect external DVD rom that has windows CD and I reboot system shows that rom in bios and I can boot from that. It will start like windows installation but after first loading *white bar on black background) system will automatically restart and will shows me message The current BIOS settings do not fully support the Windows UEFI mode. The CSM (Compatibility Support Module) settings have been changed foe better compatibility. For further adjustments, press <F1> to enter BIOS Setup. If no adjustments are needed, press <F2> to confirm the current settings and enter OS directly. Press F2 to Continue If I now click on F2 it will load windows 10 (That is installed on my HDD)
  13. Asus B250 Mining Expert. Dies not recignise Radeon RX580 cards. I have connected cards to psu and via ryzers to motherboard. What might be the issue?
  14. I am first time using motherboard that does nit have power button. Can anyine help me out how to start it up? Can you add image with sircle what connectors i have to touch with scredriver to boot the system?
×