Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

DCdave123

Member
  • Content Count

    124
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About DCdave123

  • Title
    Member
  • Birthday 1999-06-21

Contact Methods

  • Steam
    http://steamcommunity.com/id/DCdave123
  • Twitch.tv
    https://www.twitch.tv/dcdave1231
  • Twitter
    https://twitter.com/DCdave1231

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    London, UK
  • Interests
    Computers, Gaming, Modding .
  • Biography
    Small Gamer, Big PC Enthusiast. Life Is Strange Lover, Dachshund Owner.
  • Occupation
    IT Manager at Ignis FSS

System

  • CPU
    Intel Core i7-8700k Coffee Lake S
  • Motherboard
    MSI Z370 Gaming Pro Carbon
  • RAM
    16GB Corsair Dominator Platinum DDR4 3000mhz 2x8GB (With CableMod Black Heat Spreaders)
  • GPU
    MSI GTX 1070 Gaming X 8GB
  • Case
    NZXT S340 Elite Mid Tower
  • Storage
    Samsung 960 EVO 250GB M.2 NVME SSD (Boot Drive), 2TB WD Black HDD (Games/ Mass Storage)
  • PSU
    EVGA 750W SuperNova P2 80+ Platinum
  • Display(s)
    ASUS VS229HA 22" x2
  • Cooling
    NZXT Kraken x62 280mm AIO
  • Keyboard
    Corsair k70 LUX RGB Cherry MX Brown
  • Mouse
    Corsair M65 Pro RGB
  • Sound
    Hyper X Cloud II (Output), Blue Snowball Black (Input)
  • Operating System
    Windows 10 Pro 64 bit
  • PCPartPicker URL

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi Guys I've got a quick question to see if anyone knows of a DOCSIS 3.1 Full Duplex modem that is compatible with the magority of ISP's? Thanks
  2. Hi Guys I'm having a bit of trouble with my PC at the moment. Basically when I booted it earlier today it booted just like normal and then when I loaded some apps it just black screened. No error, no bsod. Then when I weent to boot again after shutting down and such it just goes through a boot cycle, on and off and on and off with the system fans and lights but no post. Any suggestions are greatly appreciated. Thanks From Ollie
  3. Hi Guys I have a PC with an i7-8700k and a MSI GTX 1070 Gaming X. All of my games run beautifully with high settings and amazing FPS but a game I really like called Rust is running like ass the frame rate is ok like around 80 but changing settings while in game will freeze or crash my game and tabbing in and out on windowed border less is super slow. Rust is the only game that is like that which is so annoying because it's literally one of my favourite games feelsbadman. Any suggestions would be AMAZING Thanks From Ollie
  4. Hi Guys Today I was just looking through my steam inventory and realised I have 20% off of the relatively new gem House Flipper if anyone wants it then let me know because I am not going to use it!
  5. They are all aussie sites mate. All the US and UK sites show them not in stock
  6. Hi Guys! I was looking around for a 10 gig nic but I will be honest they all look quite ugly! then I came across the ROG Areion 10G and it caught my eye with that beautiful ROG aesthetic! But I can't find where to buy it, it seems that it comes with the top of the range TR4 ROG board but I just want the card. Thanks for any and all help! From Ollie - DCdave123
  7. Hi Guys I recently build a new PC in the S340 Elite by NZXT and I love it! But every time I glance over through that beautiful tempered glass side panel I see the USB and HD Audio headers plugged in to my motherboard and they are coloured you probably know how they look but anyway is it safe the heat shrink the cables with black heat shrink to match the rest of my build? (Pictures of cables attached below) Any input appreciated! From Ollie - DCdave123
  8. Yes when I have the audio track one one thing so mic and game audio both of them are fine an audible but when I choose the Shadowplay option to separate the mic and game play audio tracks the game audio cannot be heard. This was never a problem for me in the past.
  9. Hi Guys I use Nvidia Shadowplay to record game play and audio for my YouTube game play and everything is usually perfect but yesterday I recorded for 2 hours then when I went to edit I realised that only the game play video and my microphone audio was captured and no game audio?! Any help much appreciated! Thanks From Ollie - DCdave123
  10. Hi Guys! I just recently built my new gaming/editing/streaming rig and it's PERFECT! (Would plug the YouTube video but I don't wanna get banned LuL). Everything in the system is pretty much silent except for the darn fan on my EVGA 750 P2! So the main reason for this thread was that I'm asking if anyone knows if there is a way to change the fan curve on my PSU? Thanks From Ollie - DCdave123
  11. This is explained within the thread!
  12. Hi guys! Over a long period of time in the PC scene I've often seen people complain how they have amazing systems but only get around 300 FPS on Counter Strike Global Offensive! Don't worry it's not your PC! Windows automatically configures its settings for a user including background system settings. I found a really good Steam thread from a guy called Chicken Killer about getting better CG:GO FPS, I tried this and it actually works very well! https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=english&id=322206521 I hope this helps anyone out there! Peace out Ollie - DCdave123
×