Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Depthcharger

Member
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Depthcharger

  • Title
    Member
  • Birthday November 5

Contact Methods

  • Twitch.tv
    https://www.twitch.tv/depthcharger04
  • Twitter
    https://twitter.com/Depthcharger04

Profile Information

  • Gender
    Male

System

  • CPU
    Intel i7 3770k
  • Motherboard
    Gigabyte GA-Z77X-UD4H
  • RAM
    Corsair 32 GB
  • GPU
    AMD Gigabyte R9280x
  • Case
    Thermaltake Overseer
  • Storage
    2TB WD 1TB WD 500GB 120GB SSD
  • PSU
    EVGA 1300 watt
  • Display(s)
    ASUS
  • Cooling
    Corsair H100i
  • Keyboard
    Logitech G710+
  • Mouse
    Razer Naga
  • Sound
    Logitech 5.1 Surround Sound
  • Operating System
    Windows 7

Recent Profile Visitors

572 profile views
  1. I just recently had this problem after a PC crash. When I'd want to Produce a video either SVRT, Quick Sync or even Hardware encoding would be grey out for Fast Rendering Technology with either resolution (mine was 1920x1080 but the rest were fine). I thought I'd share this with others since this fix was hard to find. I have Powerdirector 14 but I believe this can work for other versions Close Powerdirector Open regedit > HKEY_CURRENT_USER > SOFTWARE >CYBERLINK >CES_FUNCTIONLOGGER >DATA. CHANGE ANY THAT SHOWS 1 TO 0 Hope this helps! Reference: https://youtu.be/Zbe_9S4dC3U
  2. Ok so i've tried something. I tried using a previous verison of the program and the pop up did not show up. So it is my believe its a software thing but how would I do a fresh refresh of the program. Like I already deleted all settings and folder(ProgramData) of it and reinstalling it once problem still happened. Or maybe i just have ot wait for the next update or something as it only pick on that program and version
  3. I don't think it's a disk problem more of a program problem
  4. which is weird... i dunno how my computer crash would cause a thing like this. this never happened before. and ik its from Smart game booster tray which i always have enabled. I just want to know how to fix this problem. not hide it. uninstalling and reinstalling doesn't work...
  5. only my phone and controller but usb wise not and that program has nothing to do with usb which is weird
  6. So what happened was i was messing around with amd setting (set gpu to max frequency yea ik stupid) which cause the whole pc to crash. I pushed the reset button and now every time i start smart game booster program and leave it running this pop up shows up There is no disk in the drive. \Device\harddisk6\Dr6 program. I have uninstalled the program and reinstalled it and this popup still appears. I have looked at other solutions but it shows only how to hide it and not really solve it. I like this program and i always use it and this never happened before please help and thanks
  7. Also as of right now its slow in general and nothing shows to be 100% usage I did a registry error check and ccleaned it and still no improvement also cleared the standby memory please help
  8. Motherboard: Gigabyte: Ga z77x ud4h CPU Intel i7 3770k Motherboard Gigabyte GA-Z77X-UD4H RAM Corsair 32 GB GPU AMD Gigabyte RX580x Case Thermaltake Overseer Storage 2TB WD 1TB WD Seagate SSHD 2TB PSU EVGA 1300 watt Display(s) ASUS Cooling Corsair H100i Keyboard Logitech G710+ Mouse Razer Naga Sound Logitech 5.1 Surround Sound Operating System Windows 10
  9. So heres the story. a long one I was running everything fine on Windows 7 with my gaming computer that i built. Until one day I can't boot in to windows anymore therefore getting a bsod. THe cause of it well was the ssd dying on me when i was using it only for Intel Rapid storage technology. Didn;t know what to do I took it to bestbuy's geeksquad to have them repair it for loads of $$$. Took em 2 days but all they did was save the data and formatted the main drive. Left the ssd out as it was dying and could no longer be used. But the HDD it was on was still working well just. Another thing to add they gave me Windows 10 home edition free since they cannot bring back 7 because of the services will be over. Unpset me a bit biut it was an eventuality that i was gona have to change anyways. Now for the MAIN problem. When i start installing all programs on my 10 first off i have avast as my antivirus. then while browsing and watching youtube video the whole computer lags. NOt by much but enough to cause the sound to crackle and buzz lag. I know its not a audio problem because I see the browser being slow as well as the mouse. I look up task manager and cpu was not spiking at all running low 20% gpu as low as 8% and RAM 14% since i have 32gb of memory. I would like to know what is the real problem. Ive clone the drive in to a new one a hydbrid drive but still i get lag and when i move my videos and watched them they lag A LOT to the point where its unwatchable. Even the mouse was moving a bit slow when media is playing. Please please please help me. This whole week I was stressed because of that ssd that died therefore had to start all over again and now im with a slow computer with a new operationing system that i am not used to. what do you think is the cause and please how to fix it. yes all the drivers are up to date and i ran a disk check also the graphics card as they lied to me saying they installed it to the latest but i checked and they didnt so i installed the latest. Even now it would lag a bit when i scroll the page up or down Please help ASAP and thanks
  10. so after a few tests and restarts and i started up again this morning and the pop up never showed up even when i clicked the amd icon, so good called nick thanks! Dunno why it did that in the first place because i always kept the internal graphics off for cooler temps. and before with many other earlier amd driver this was never a problem. not that it matters anyways cause i just discover intel quick sync and now using it and now my editing videos produce faster!
  11. well i enabled it again. and learned about intel quick sync while i was at it and enabled it so far no pop up but ill keep u update just in case also thanks!
  12. Intel iGPU driver? i have it disabled cause im already running only with my graphics card so there is no need for it
×