Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Matt_98

Member
  • Content Count

    956
  • Joined

  • Last visited

Awards


About Matt_98

  • Title
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    UK, unfortunately
  • Interests
    pc'S, Gaming, Lacrosse
  • Biography
    I don't always offer solutions but when I do....
    It will not help
  • Occupation
    IT Suppourt

System

  • CPU
    R5 3600
  • Motherboard
    Gigabyte B450 Aorus Elite
  • RAM
    16GB Corsair vengeance lpx
  • GPU
    MSI GTX 1660Ti Armour OC
  • Case
    Something with bad airflow
  • Storage
    512GB Intel 660P
  • PSU
    CX750M
  • Display(s)
    Asus 1440p Unknown model
  • Cooling
    EK Fluid gaming kit with 2 240mm Rads
  • Keyboard
    K65 LUX RGB
  • Mouse
    Logitec G502
  • Sound
    Generic speaakers
  • Operating System
    Windows 10 Pro
  • Laptop
    Thinkpad E14

Recent Profile Visitors

1,399 profile views
  1. I think that's just the kind of thing I should have expected when buying a leaking graphics card on ebay and installing a custom cooler with no support for it
  2. and that fixed it, half of the coil whine is also gone now somehow. all that's left is to get better adhesive for the VRM heatsinks as one has just fallen off...
  3. Yes very strange, I do apepear to be stuck with no gpu boost and any gpu overclocking software crashes the system but I'm making progress at least lmao
  4. Did'nt get aroung to this but I have reseated the new cooler and It seems it was a mounting pressure issue maybe as I'm now runnig fine, other than the loudest coil whine ove ever heard but considering it probably had water on it at somepoint I can use headphones!
  5. Hi Guys I've just got an RTX2080 super that had a faulty cooler which i have replaced with a MORPHEUS II, however I can get the gpu to power up but when the driver is installed display signal is lost and the fans go to 100% on the card. when I rdp onto the machine from my phone i can see a Code 31 error in edvice manager and I have no clue what that reammy means. I have tried DDU and clean install from the nvidia site but i'm struggling at this point. Anyone got any ideas? the card is a Auros waterforce 2080 super MOBO B450 Aurous elite CPU- R5 3600 PSU- CX 750M
  6. Looks pretty good to me, I would suggest finding an ATX motherboard though. It's not essensial but it will look a bitt better in the case and lave more room for expansion
  7. I actually got there myself, turns out there is multiple places to adjust dram voltage in the gigabyte bios, stable at 3000Mhz which is good enough for me
  8. Havent had a chance to try that yet as i have a radiator in the way
  9. yes the voltage does change to 1.35 which is the rated voltage Ram is on the correct slots. starting to wish I had got the ryzen optimized kit for an extra tenner lmao
  10. Hi Guys its been a while. Just built a new Ryzen 5 3600 based system and I'm strugglimh to get the memory runnimg at the rated speeds, I can apply the XMP Profile but I get an imediate BSOD in windows. Do I need to manualy tune the clocks or what? My knowledge of RAM stops at speed and capacity so please treat me like an idiot! CPU-R5 3600 MOBO- Gigabyte B450 Aorus Elite RAM- CMK16GX4M2B3200C16 Vengence LPX 16GB 3200MHZ 2*8GB GPU- GTX 1660Ti PSU- CX750M
  11. pretty much impossible the different architectures wouldn't play well together not to mention the windows issues
  12. you need a better cpu before you look at a modern gpu
×