Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

WooZ_Lv

Member
  • Content Count

    117
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

2 Followers

About WooZ_Lv

  • Title
    Junior Member
  • Birthday 1995-01-05

Contact Methods

  • Steam
    Brema_Lv
  • Origin
    Brema_Lv
  • Twitch.tv
    WooZ
  • Twitter
    Brema_Lv

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Norway

System

  • CPU
    I5-7600K @ 5.1 GHz Delided
  • Motherboard
    Asus Maximus ROG IX Hero
  • RAM
    Corsair Dominator Platinum 16Gb @ 3200 MHz
  • GPU
    EVGA 980Ti SC+ Custom Bios
  • Case
    Phanteks Enthoo Evolv ATX
  • Storage
    2x Samsung 850 Evo 256gb In RAID 0
  • PSU
    Corsair RM750x
  • Display(s)
    Acer 27'' 1080p
  • Cooling
    Custom open loop
  • Keyboard
    Logitech G810
  • Mouse
    Logitech G502
  • Operating System
    Windows 10

Recent Profile Visitors

930 profile views
  1. I know about load on FAH servers. It just frustrating because it worked for two weeks fine at worst 1-2 WU's in day but now nothing last 4-5 days. And restarting doesn't help.
  2. Can't get any WU's for GPU last couple days. CPU is fine, but GPU nothing. Before it was fine, but now nothing. Sometimes it starts working but after few seconds, stops working and tries to find new WU. *********************** Log Started 2020-03-31T08:15:02Z *********************** 08:15:21:FS01:Unpaused 08:15:21:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080 08:15:21:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration 08:15:21:WU01:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80 08:15:22:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration 08:15:22:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment 08:15:23:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080 08:15:23:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration 08:15:23:WU01:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80 08:15:24:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration 08:15:24:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment 08:16:23:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080 08:16:23:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration 08:16:23:WU01:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80 08:16:24:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration 08:16:24:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment 08:18:00:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080 08:18:01:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration 08:18:01:WU01:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80 08:18:01:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration 08:18:01:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
  3. Yeah, it looked more like a software problem than anything else. Switched to Unraid and now I don't have problems, but getting Plex to work was fun times, but that's just my luck because I always have weird problems. One thing that I noticed was that Plex on the FreeNAS was mostly direct playing, but now with Unraid its mostly transcoding. FreeNAS is for people who is more advanced in configuring and for those who just need plain NAS. And now seeing what Unraid offers I'm glad that I finally went with Unraid. Now I just need bigger cache drive and couple new HDD and maybe 10Gbit just because
  4. Am I'm the only one who past 2-3 days just can't get any work units? The CPU is getting maybe 2-4 units in a day, but GPU isn't getting anything and restarting doesn't help.
  5. Any movie on any device in any playback mode will buffer nonstop. But that happens at random sometimes nothing sometimes every 5 seconds. And doesn't metter if I watch on Xbox or Chromcast and if it's direct play or transcode and if it's 1080p rip or 4k rip. And now tried on PC straight from network share without Plex and its also stuttering. I'm noob at freenas and plex setup. Maybe there is some configuration that isn't optimal. What I'm searched haven't helped. That's why I'm starting to feel that is hardware issue. Server specs Intel I3 4150 8gb DDR3 non-ECC 3x 2tb HDD Asus H(something) motherboard Intel 1gbit NIC Server is connected to router via cat5e (around 15m) cable. I'm thinking upgrading server to AMD 2600 based system (mainly reason to get 3700x in my desktop ) and maybe moving to unraid but I don't know if it will help. I use NAS only for storage and in home plex streaming. Sorry for my language but English isn't my first language and sorry for bit ranting mood...
  6. Hi. How it looks for freenas plex? Still better is to setup on pc and direct script to NAS folder?
  7. From Rock Star Games social club.
  8. I'm tried every solution that I can find but nothing changes....
  9. So finally I have opportunity to replace my 980ti with I sold for 250€. I was planing to get EVGA RTX 2060 but now I'm wondering if extra 140€ over 2060 for 2070 is worth spending. I'm specifically looking at this cards EVGA RTX 2060 XC ULTRA Gaming (347€) EVGA GeForce RTX 2070 XC Gaming (487€) Prices are in euros. And because Europe is stupid 1 dolar equals 1 € I'm playing on 1440p ultrawide which is reason I wanted upgrade and to be honest I want RTX but not enough to get 2080 or 2080ti :D 2070 has around 10-15% higher performance over 2060 and especially that specific model supports 2080 waterblock which is plus for me because I have custom loop. Hope all this makes sence because English isn't my native :D
  10. Hi.After PC hardware upgrade I installed Windows 10 and of course I got famous 1809 build.And now windows doesn't recognize Asus PCE-AC68 wifi adapter showing in device manager code 28 before the driver installation attempt and code 10 after installation attempt. I've tried everything that Google can give me...Different Asus driver versions, Broadcom driver, reinstallingWindows one more time. But nothing....Is there any chance to fix it or where I can get older Windows builds? I want Windows 7 times back or even 8.1 .... When will Microsoft get their sh** together?...... PC specs: Ryzen R5-2600 Asus Strix B450-F
  11. Ik finally ready to setup networking right at new house and realy don't want to use WiFi if possible. I sometimes hate my self because of that Is there any real reason to use FTP CAT6 instead of UTP if network cables will run outside wall and no way near 220 power lines. Only 3-5 meters will be two network cables next to each other. With network cables I will connect 2 computers 1 tv Freenas sever In total about 40-50 meters of cable. And about Modular plugs. I'm only seen cat6 plugs for UTP cables but does it mater?
  12. Yes monitor is connected to GPU directly via HDMI
  13. Hello there. After updating to 388.00 or 388.13 driver on Windows 10 (Fall Update) nvidia control panel doesn't show up, msi afterburner doesn't see gpu, games doesn't launch or runs at 5fps and weirdly sleep option from shutdown menu is missing. I have EVGA GTX 980ti SC+ with flashed bios For now it seems that driver doesn't install it just deletes old drivers but doesn't install new ones. Older drivers works just fine. I tried 1. Clean install drivers 2. Deleting old ones with DDU and after restart install new ones. 3. Reinstalling clean windows 10
  14. Thanks. So for now wont put any important files on to server.
×