Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

thedivision1

Member
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by thedivision1

  1. When I use dvi my computer screen goes black but I get no post
  2. It boots up for a sec then shuts down and boots up and stays running
  3. ASRock H110M‑ITX LGA 1151 Intel H110 i5 7600k radeon graphics card 750 corsair modular power supply Anarchy ram all of those should work right
  4. Ok new update it boots shuts down for a sec and boots on and stays on
  5. ASRock H110M‑ITX LGA 1151 Intel H110 i5 7600k radeon graphics card 750 corsair modular power supply Anarchy ram all of those should work right
  6. That's why I think it's a the overheated protection
  7. I don't even get a picture or anything but I hear a pewww when it shuts down instantly
  8. If so that's what I'm hoping tbh bc I have a new cooler coming in
  9. I'm building a itx I have everything hooked up io is backward but other then that when I boot up for the first time it runs for 15 seconds shuts down then boots back up 15 seconds later pretty sure it's not my psu bc everything is getting power
  10. I run a Cryo rig and it handles my atx when I push it I like no tuna but idk
  11. So all intel stock coolers work?
  12. And I have a full atx 750 power supply that hovers over it
  13. I'm making a min itx build and was wondering my i5 7600k didn't have a fan could any intel stock fan work for it I'm having issues finding one that lga 1151 compatible in the specs when I'm looking?
  14. Omg is that copper waterline pipe if so you are my God I'm a plumber and that is more amazing then anything
  15. Know any good extra ports that I can put on
×