Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

DavesADV

Member
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About DavesADV

  • Title
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Actually that makes sense, if it happens again I'll pull out a stick and see how it goes
  2. Will definitely buy an SSD in the near future regardless of this problem. I've tried different RAM setups and everything seems to be fine. Then again, the problem is very random as everything may work fine for a couple of days even, and then break multiple times the day after.
  3. The strange thing is, I just reinstalled my Gpu drivers and Mortal Shell works fine now, been playing for about an hour and a half. I'm still not too optimistic though since it's happened before that the problem doesn't occur for quite some time and then reappears. I don't think I can test out the RAM for that very reason, since everything could work fine and then break with the same setup.
  4. That is...not that bad of an idea actually. Will try it when I can, thank you.
  5. All drivers seem okay, I just reinstalled my gpu drivers completely, I'll test it out now.
  6. Can't test it out right now but will do when I have a TV available
  7. I'm not sure rolling back the driver would solve theproblem here, this issue has been persistent through many nvidia driver updates.
  8. Pulled it up now, there's a bunch of errors saying Com Surrogate stopped working, not sure what that means.
  9. Any idea how I'd go about troubleshooting the monitor?
  10. I thought it could be that too. I ran a benchmark(Cpu + Gpu) and it crashed with the weird color and sound. Then I thought I'd try disabling the fans on my case and for some reason the benchmark worked fine after that, I let it run for around 10-15 minutes. 10 minutes later, I fire up Mortal Shell and I get a brown screen and ear rape.
  11. Hi, I've had this problem for a while now and I'm getting pretty desperate. My pc will, at random times: freeze completely, pull up a random solid color and make a consistent buzzing noise until I do a hard reset. It's happened multiple times while gaming, browsing Facebook, watching YouTube videos, even when idle. It's completely random and sometimes won't happen for several days. Most recently, I've been trying to play Mortal Shell, and while the game is working properly the aforementioned problem occurs every time after around 5 minutes of gameplay. I've stress tested both my graphics card and my cpu and they both seem to be fine, Temps included. I've tried switching ram slots with no success. Does anyone have an ide what the problem might be? Specs: AMD FX 8370E with a Thermaltake Contax Silent 12 cooler, stock speeds STRIX Direct CU II GTX 970 2X 4GB DDR3 1333MHz Gigabyte GA-970A-UD3P 500W Cooler Master PSU 2X 7200RPM HDDs Windows 10 Enterprise 1903
  12. Hi, I've had this problem for a while now and I'm getting pretty desperate. My pc will, at random times: freeze completely, pull up a random solid color and make a consistent buzzing noise until I do a hard reset. It's happened multiple times while gaming, browsing Facebook, watching YouTube videos, even when idle. It's completely random and sometimes won't happen for several days. Most recently, I've been trying to play Mortal Shell, and while the game is working properly the aforementioned problem occurs every time after around 5 minutes of gameplay. I've stress tested both my graphics card and my cpu and they both seem to be fine, Temps included. Does anyone have an ide what the problem might be? Specs: AMD FX 8370E with a Thermaltake Contax Silent 12 cooler STRIX Direct CU II GTX 970 2X 4GB DDR3 1333MHz Gigabyte GA-970A-UD3P 500W Cooler Master PSU 2X 7200RPM HDDs Windows 10 Enterprise 1903
  13. So, i have discovered a little problem with my GTX 970. It's all explained in the video:
×