Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

TheMidnightNarwhal

Member
  • Content Count

    5,004
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About TheMidnightNarwhal

  • Title
    ayy lmao
  • Birthday 1998-01-10

Profile Information

  • Gender
    Male

System

  • CPU
    i5 4670k
  • Motherboard
    ASUS VI Impact
  • RAM
    2x4 Corsair Vengeance Pro
  • GPU
    ASUS GTX 770
  • Case
    Corsair air 240
  • Storage
    1TB WD Blue, 120gb Samsung EVO
  • PSU
    Corsair AX760
  • Display(s)
    BenQ GW 2255
  • Cooling
    Phanteks LS CPU cooler
  • Keyboard
    Corsair K70
  • Mouse
    Corsair M65
  • Sound
    Zalman Clip on mic + Sennheiser HD 518
  • PCPartPicker URL

Recent Profile Visitors

2,616 profile views
  1. Yeah me neither. That or one of my USB ports at the rear is fucky cause in the process I moved my KB mouse plugs. But hey it works now so.
  2. Removed the USB BT adapter and PC boots like a charm now
  3. I waited a good 3-4 minutes and nothing. What is connected is KB, mouse, my USB headset receiver and a BT receiver. Guess I could try some boots with nothing plugged in except kb and mouse.
  4. I haven't checked but that option I don't think is related to my issue, it was just a sidenote of something I noticed.
  5. When I boot the PC, power light, h100i ledl ight fans everything seems to boot up fine except no display on screen. The KB and mouse do not light up. I must force shutdown the PC and restart it again maybe 1, 2 or 3 times, it's random, before it will eventually get display and boot fully up.
  6. Wow my bad that completely went over my head shoud've listed. Board is MSI B450 Gaming plus, CPU is Ryzen 5 3600 and RAM is DDR4 Corsair DDR4 RGB.
  7. Yes my old board was an ASUS and had that setting. My board already has the most recent BIOS to be able to run the Ryzen 3600 CPUs.
  8. Also another thing I want to add when my PC is off if I for example touch a key on my keyboard the KB lights up. I remember I had this annoying thing on a ASUS board and there was a setting in BIOS to deactivate that not sure what the setting would be on MSI.
  9. But why? Doesn't the BIOS just need to know what drive has the bootloader and to load on what drive. If I point it to the right one how is a windows re-install going to fix things pre-windows or even pre-bios.
  10. No I haven't since I figured it boots ok I didn't really have to do anything? For the RAM I only activate the A-XMP profile.
  11. Okay so I changed my MOBO, CPU and RAM recently and got all drivers. When windows is booted up all works perfectly fine and perfect FPS in games. Board is MSI B450 Gaming plus, CPU is Ryzen 5 3600 and RAM is DDR4 Corsair DDR4 RGB. But when I start the computer it needs to be start 2 or 3 or even 4 times to boot into windwos. I press the button. all the RGB and LEDs light up to default except the keyboard and mouse and USB things and no display. Then I keep power button held down and restart it sometimes it will work into windows sometimes same thing. Any idea what the hell the issue might be?
  12. Ok managed to flash the BIOS without display all is good now. Hitting around 80 FPS in squad now sweet.
  13. Do I need to flash BIOS before? I ended up with a MSI Gaming plus b450 since store didn't have tomahawk and no display is showing up. But to flash BIOS I'm gonna need display and I can't... am I screwed right now?
  14. Hey I just noticed something though, the h100i supported sockets don't seem to list AM4? Not sure if the product page is just outdated though or not considering AM4 is new and the h100i is a bit old.
×