Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sean-

Member
  • Content Count

    134
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Sean-

  • Title
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Liverpool

System

  • CPU
    i7-6700k
  • Motherboard
    Asus ROG Maximus Hero VIII
  • RAM
    32GB DDR4-3200 RipJaw
  • GPU
    Asus 1080 STRIX Gaming in SLI
  • Case
    Lian Li PC-08
  • Storage
    Samsung 850 1tb SSD in Raid0
  • PSU
    1000watt EVGA Platinum
  • Display(s)
    Asus PG27AQ 27 inch G-Sync 4k
  • Cooling
    Corsair H100i V2 Extreme Liquid Cooling
  • Keyboard
    Corsair CH-9000118-UK K70 RGB Cherry MX Red Mechanical Gaming
  • Mouse
    Corsair CH-9000231-EU SCIMITAR RGB
  • Sound
    Bose Companion 50
  • Operating System
    Windows 10 Home 64bit
  • PCPartPicker URL

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Sean-

    Home cinema help plzzzz

    Oh great thanks - all is working pretty sweet, sound is great for a cheap system - for a non audiophile anyway and after using TV sound haha
  2. Sean-

    Home cinema help plzzzz

    Thank you for you time anyway bro, much appreciated
  3. Sean-

    Home cinema help plzzzz

    Ive fixed it. The manual said HDMI audio, when i added optical cable it worked, manual was printed wrong!
  4. Sean-

    Home cinema help plzzzz

    The software built into the LG receiver
  5. Sean-

    Home cinema help plzzzz

    Static in sound test, and no sound at all elsewhere
  6. Sean-

    Home cinema help plzzzz

    Just the cables to each speaker, HDMI to TV, and the power cable. The static is when i run the "sound test" for each speaker
  7. Sean-

    Home cinema help plzzzz

    Ive checked every cable and everything seems ok to me, but on the test still just loud static and nothing else
  8. Sean-

    Home cinema help plzzzz

    Nothing bent, weird that its EVERY speaker I made sure the cable which has the line through goes to positive on speaker and receiver, is this back to front? Should the marked cable go to negative? My cables are all white, but 1 has a grey line through
  9. Just installed a new home cinema with surround sound When i run the test on the speakers every single speaker just produces a LOUD static sound with nothing else? What could this be? Im a sound noob so clueless Thanks in advance
  10. Just to clarify, i already run HDMI from PC to TV, thats all i will need if i run HDMI from TV to receiver?
  11. Just to clarify, i already run HDMI from PC to TV, thats all i will need if i run HDMI from TV to receiver?
×