Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Murilo_A

Member
  • Content Count

    533
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

1 Follower

About Murilo_A

  • Title
    Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Brazil
  • Biography
    Once I killed a motherboard with a SATA cable.
  • Occupation
    Supreme Leader of North Korea

System

  • CPU
    i5 4460
  • Motherboard
    Asus B85M-E/BR
  • RAM
    8GB (2x4) 1600MHz
  • GPU
    ASUS STRIX GTX 1060 6GB
  • Case
    Cooler Master K280
  • Storage
    Kingston V300 240GB | WD Blue 1TB
  • PSU
    Cougar ST Plus 500
  • Display(s)
    Samsung 32" Full HD | Dell 22" Full HD
  • Cooling
    2x Cooler Master Sicke Flow 120mm | Stock Intel Cooler
  • Keyboard
    Razer Blackwidow Classic
  • Mouse
    Razer Taipan
  • Sound
    Sony MDR-ZX300BT
  • Operating System
    Windows 10

Recent Profile Visitors

925 profile views
  1. Murilo_A

    Computer Hard Reset while Gaming

    Try reducing the power limit for the GPUs with something like afterburner and reducing the max power for the CPU with Intel XTU. You will get worse performance but might help determine if the problem is the PSU.
  2. Murilo_A

    pcie 1x to 16x riser cable

    I think there are some miner adapters that you can use to do that
  3. I want to use from my keyboard USB that is connected in the back, and I've tried on all of them.
  4. Basically, I want to charge my phone when my PC is off, didn't found anything saying that my mobo supports it and also couldn't find anything in the BIOS. Already tried enabling EHCI Hand-off (was disabled) and Intel xHCI Mode (was Smart Auto) as suggested in other forums and also unchecking the "Allow the computer to turn off this device to save power" in all USB devices in device manager, but it won't charge (though for some reason when I remove the USB cable the phone says it's charging for half a second, it's not a faulty USB because it happens with all of them). My Bluetooth dongle keeps it's light on and my keyboard and mouse lit up if I press then. Mobo is a B85M-E/BR from Asus.
  5. Just an update to this case, I tried Sony but they said they can't fix it because the phone is too old (even if they did it wouldn't be worth it), I took to a guy that fixes phones and it only worked for a few minutes after I took it home, he couldn't fix it again and refunded me. Today I remembered seeing a guy with a phone that took a bath in the toilet and he managed to fix it by washing the mobo with alcohol, I decided to try and it worked! Still working normally for some hours now and no problems whatsoever
  6. Murilo_A

    Restore android backup

    I had to restore my Xperia ZL and for some reason it didn't restore the backup from Google Drive (yes, I logged on my Google account during the setup), last time I had to restore it made this automatically, but now it didn't, is there any way to restore it? I mainly need WiFi settings, apps and other settings I can do manually. Before you say, yes, backup was on and I can see the backup in the Google Drive section for phone backups.
  7. Nevermind, it was "Optimizing apps" for a while and after showing "Android is starting up" or something like that it turned back off and still in the same situation.
  8. Still strange because it only turns off after the phone is already on, gave it another shot and for now it looks to be working (didn't do any other troubleshooting, just left it alone for a while). Doing the initial setup.
  9. After being dropped my Xperia ZL worked fine for some time, then, it turned off and now when I turn it on, it turns on normally, but when it gets to the home page, it turns off (not a power cut, it says "Shutting Down..."), already tried to remove the SIM Card and restore to factory settings both without any success (recovered with Xperia PC Companion, it recovered normally, but still has the same problem, expect it doesn't show the home screen, it shows the first setting after restoring the phone). I don't think it's the battery, it was working fine and the phone turns off normally instead of cutting power. Additional info: Battery was at 77% last time I've checked. It shows it's charging if I plug in the charger, but even turning it on with the charger connected it doesn't work. I can't open it because I don't have a small enough screwdriver Battery is not removable.
  10. Murilo_A

    Different SSIDs for Google OnHub

    So, basically I want to buy a Google OnHub, but there's one small problem, I use bluetooth headphones with my PC and if my phone is connected to the 2.4GHz Wi-Fi I get some interference, and if I'm using my headphones with my phone and 2.4GHz Wi-Fi, I don't get enough bandwidth to stream 1080p video (due to interference also). My question is, can I separate into two SSIDs? And if I don't is there somehow to force the phone to stay on the 5GHz Wi-Fi? Range should be good at most of the times (only 1 concrete wall most of the time, max is two concrete walls) so I don't except it needing to change to the 2.4, but you never know.
  11. Murilo_A

    How to play GTA V online on ps4 help needed

    Should be the same as on PS3, at least on the PC is the same, try pressing right on the D-pad to see if it works. Chat can be turned off on Settings>Voice Chat
  12. About that, the thing is I had no idea at what bitrate I was exporting, neither how to change, I'll see some tutorials before I try to export that again
  13. So, I needed to joint a video and an audio together, Vegas Pro was crashing and I couldn't fix it, so I decided to try Adobe Premiere (which I have never used before), since it was a simple task, I though it was going to be easy, and it was, but... in the middle of exporting, I realized it was using only 30% of CPU and 100% of the hard drive (disk activity, not space), it was weird, but I left it doing that, turns out that when it finishes, Windows says I'm running out of space, and I find it weird because I had more than 400GB left on the hard drive and 80GB on the SSD, I went into the folder the video were, and I realized it was F***ING 422GB and a bitrate of only 440,000kbps. I don't know what I did wrong, neither how the f*** Premiere managed to do that (it was only a 1.8GB file). If you need to fill up your hard drive for some weird reason, just export a video in Premiere without changing the settings and you're done.
  14. Maybe on the store it was bought, otherwise I don't think there are any other methods
×