Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Silvercall

Member
  • Content Count

    446
  • Joined

  • Last visited

Awards


4 Followers

About Silvercall

  • Title
    Member
  • Birthday January 11

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vancouver
  • Interests
    Gaming, Photography, Hiking
  • Occupation
    Special Agent

System

  • CPU
    AMD Ryzen 2700X
  • Motherboard
    Asus ROG Strix B450f
  • RAM
    G Skill Flare 16gb
  • GPU
    Zotac GTX 1080 Ti Amp Edition
  • Case
    Fractal Design Meshify C
  • Storage
    500 GB Samsung 970 Evo M.2/ 250 GB Samsung 850 Pro / 1 TB WD Black / 2TB WD Green
  • PSU
    EVGA G2 1000 W
  • Display(s)
    Asus 1440p
  • Cooling
    Noctua
  • Keyboard
    Ducky Shine 2
  • Mouse
    Logitech G700
  • Sound
    O2 Amp/DAC / Audioengine A5+
  • Operating System
    Windows 10

Recent Profile Visitors

1,068 profile views
  1. Looking to get some advice.... I recently added an additional 16GB (2 sticks x 8GB) of RAM to my system as I plan to be doing a lot more 4k video editing. I now have 32gb total (4 sticks). The other specs for my computer: CPU: Ryzen 2700X Memory: 32 GB of G Skill Flare X 3200mz Mother Board: Asus Strix B450 Gaming When I first installed the RAM, I kept the advertized speed (3200mz), and my computer would get an error and not open Windows. I've changed the speed of the ram to 2933mz and bumped the voltage from 1.35 to 1.36 in the hopes of resloving the issues I am having. I did not change any of the timings. The current timings are CL14-14-14-34 (too many 14s?) Windows now loads at the current speed. Now, every once in awhile youtube, google play music and vimeo don't seem to work in my web browser (Chrome). When I click on a video to play, it never loads and music does not play in Google Music. That said, I am able to cast google music to my chrome cast from my PC without issues... At the same time, I can not play a preview of my video project in Sony Vegas. Does anyone know why this is happening and what I can do to remedy the problem? As this all started when I installed the RAM, I am assuming that the RAM is the issue. Do I need to adjust the timings? The issue comes and goes... Any help would be appreciated.
  2. Wow, that looks like a beautiful game!
  3. Something a bit different... Some Steam backgrounds that I've acquired over time...
  4. Documenting the daily life of NPCs...
  5. I love fooling around with the photo mode. I wish more games had this...
  6. Thanks! It's the NH-D15 SE AM4 version. It's quite large....
×