Jump to content
Phishing Emails & YouTube Messages - Fake Giveaway Read more... ×
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Metaton

Member
  • Content Count

    77
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Metaton

  • Title
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. They fell ye thats true. But if u have enough juice to mine and low costs it still could be profitable isnt it?!
  2. So i found 5 of these cards for just 250$ local. And i'm wondering bout maybe buyin em to mine with these. Coul anyone make an estimate for me? Where i live 0.13bucks / Kwh is pretty high priced but i could place this where the ec as low as 0.05$/Kwh . So does it worth buying these for mining on them ?
  3. Metaton

    1060 memory dead?

    I wonder what just happened to my 1060 3gig. One day it started to artifact . Something like this : (Found this pic here on ltt. But my issue pretty much the same) BUT. When i restart my pc a couple of times. Its up normal!. And even hours of furmark or firestrike tests dont give me anything like that. I bought it sc hand. As far as i know its not from a mining rig. Wasnt oc d . Atleast these are what i got told ... No warranty thor cuz of lost papers box etc. Any idea?
  4. Metaton

    1060 Fortnite

    Uhm. What? 570 at 1060 performance at the price of a 1050ti? From where did u get your facts from cuz clearly thats reaaally far from the same performance here : www.techspot.com/amp/article/1557-fortnite-benchmarks/ Nowhere near the performance in this game... And since we ARE. Talking about performance in this game... Well no. They arent on the same boat. As for the question. Yes the 1060 can push 144fps+ in 1080p for that 144hz.
  5. Metaton

    HDD Failure?

    And not sure what your OS is doing becouse thats 100% not what mine does... Theres no such thing as "its connecting to the internet after install to download everything etc". Atleast. Not for me. How do i know this? Cuz i just now, did a fresh clean install. And it did NOTHING after install... No cpu usage. No anything after the first boot up. And nop. Now after the waaay more then a 100 win10 install. No issue at this time. Good for you bud for not experience bugs.
  6. Metaton

    HDD Failure?

    "Did you leave the computer on for at least an hour after the first boot up?" Thats just stupid but hey. I'm surprised that you left out that sacrafice a goat step. Cuz i'm sure you would do that too... Whatever. That whole argue is not even relevant here... If you think that Win10 perfect ffs look up how many people have just the 100% disk usage issue. Its a well known problem geez. It can happen for "no reason" ... I only had it like 5 times out of 100 installs but still had it... But stop this argue. If you installed it no problem good for you. My HDD fails here for no reason so stop spam things that not relevant ot the topic becouse as far as i see it have nothing to do with win10 this time... Sadly.
  7. Metaton

    HDD Failure?

    Yeah lol... Same here... Clean installed maaany times now alot of versions of win. Only Win10 brought up some issues right after clean install. lels. Welp. I still ahve the HDD isue. Not sure wtf should i do.
  8. Metaton

    HDD Failure?

    It is win10. And i know about that too. I reinstall win regularly. And sometimes it bugs like i have 100% disk usage but that easily can be fixed... I have never seen something like this... I'll try it in my small build to see if it works there.
  9. Metaton

    HDD Failure?

    Changed cable,changed port, Not full around 50%. 53% if i'm not mistaken. Defrag wont work.. WAAAY TOO SLOW! I cna open up every smal lthings like docs or small pics everything! I have no fcking idea what to do... Hell i even waited for a 15mb video to load up to see if anything wrong... And its worked...
  10. Metaton

    HDD Failure?

    Hi. So today i got a veeeeery strange thing going on with one of my HDD. Its a 500gb WD . Its not too old. Just ran out of the RMA time so. Yea... And suddenly. It sarted to "fail" but in a way i never see HDD fail before... So what is happening is that. SMART , HDD Sentinel. EVERY PROGRAM shows that it is in a 100% condition! In fact i know it should be in a 100% becouse i kinda took care of things. Its sittin in my case . I never bump my case. And even in the case all my HDD's are sitting tight and stable! Yet what is happening. Is that the drive is slow. Slow as hell! Softwares shows that its max 120kb/s. Plus it makes like. "dips" . Like. 1s read- 1s off- 1s read- 1s off. The drive IS in fact working properly. I can hear it i took it out of the case and i know its running. Yet it seems like its cannot read it properly or idk... The disk is spinning for sure... I cannot run any defragment or anything on it becouse it is so slow!! I was like. Maybe my mobo did something so i hard reset my mobo... Nothing. I plug it into elsewhere... Nothing. Not rly sure what to do. It should be working. I can see my files there ... Few kb pics or texts can be opened no problem... but anything bigger not...
  11. Metaton

    Gaming CPU Needed

    Honestly... Worse timing to build a pc... Considerin that the new AMD and new gen Inetl processors are knocking on the door... This whole question is really depends on the budget. On what your demand is. And what is available in your area... Especially if you're not afraid to look up for used parts... I built a budget pc not long ago... And honestly i think it woulda been better to just wait for Zen or 7. gen... I built it from all used parts. (Usually i buy them with a few month or a year warr still on the parts...Or even if theres no warr. Its like max 1-2 yo.) I got a FX 8320 + Thermailright cooler + A Gigabyte Mobo (Not sure what was the mobo exactly . It is a 4+2 mobo with CF. And heatsink on the VRM's so not that big of a deal but still great..) For 150bucks... At it was runnin on 4.4Ghz on all cores no heat issues. No any problem... I got 16gigs ofKingston Hyper X 1600Mhz ram for 35bucks. Not rly the cheapest actually but i went for it becouse i love this product.. .Had it before and actually OC'd one before just for fun... Got a Corsair 650W PSU for the system. It was 30bucks becouse it had only 1month warr left on it. And i got a R9 390. For 280bucks. (With 2 year warr on it still!! The owner wanted to get rid of it becouse at that time the Rx 480 Hype train was goin strong... ) So in total i spent 500bucks... No any game (That i played and tested on it. Such as R6S, The Division, Far Cry Primal, BF Hardline, BF4 ,GTA 5 and so on...) went below 60FPS while recording with Raptr on max settings. Except AA ofc. And few things such as bloom etc(hate that sh*t) . And ofc some games needed a little change in settings or playing with it... But the graphics settings were always on the max. If there was an option to lower a bit the distance of the things rendered sometimes i did that, not much thoe. In some games such as Fallout4 that is really Nvidia's playground. Had to turn down some settings. but as far as i know some peeps actually found ways to run it smooth now on AMD cards also. Plus i heard that games like Arma 3 sucks ass on AMD. Actually i never played that game so i cannot confirm that... But one thing is sure. If i wanted to build a new system. I would wait for sure. Its a pain in the ass to wait but. If you're on a budget. Gotta wait for it... And btw. Yes. It was able to run Crysis.
  12. Okay. Found the issue. lels. As it says. "IntelBurnTest" It is mainly for intel. It needs a little change i guess for AMD. From here anyone can download the one that is good for amd: http://www.overclock.net/t/1318995/official-fx-8320-fx-8350-vishera-owners-club @3.5Ghz I get 67-68 GFLOPS.
  13. Well. I dont know either. I found many pictures around 80-110 GFLOPS area from the FX8320 so it is led me to believe that all of them cannot be shopped... I'm also thinking that maybe its a Mobo issue or something.
  14. Thats interesting... Then how those guys get such a result... The net is full of these 80~110 Fx 8320 GFLOP pics... Are you guys read what i even wrote? Almost everyone. Even recent pictures shows atleast 2times the scores i got...
  15. So, for funs i'm tryin to compare my Fx8320 to my I7 3770k. And so it come down to the IntelBurnTest. The I7 3770k did a good job on it nothing special. But the Fx8320. Got a horrible result. I got 30-32 Gflops. With like 90sec's. Thats crazy low. So i was like... Okay. Maybe something i messed up in the OC or something. I go a lil higher in the OC. ~35Gflops. LOL... @4.5Ghz 35Glfops. Like whatta hell. Okay then . I resett bios to default. 30-32Gflops at default clocks and at default BIOS. lol Okay i go and search up maybe this CPU is rly that weak. But turns out . Nop. Thats not the case here after seeing such pics all over the net like this: Was runing the same preset. @High... Any idea?! I was thinking maybe its Win10 fault but i saw some recent Win10 pics's . It was just 4.7Ghz and Just 88Gflops but thats still more then 2x more then what i get wtf.
×