Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Boki1231

Member
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Boki1231

  • Title
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Thank you guys, but my problem is that my M.I.T only have these settings and I don't know why is my cpu voltage keep increasing while I'm only increasing cpu host freq, and I think 1.3... cpu voltage is too damn high for 2.5Ghz i see people putting 3.3 on stock voltage.
  2. I tried to overclock my Q6600 from 2.4 to 2.5 with only increasing cpu host frequency from 266 to 278, but I did not touched any VCore settings (I can't because my motherboard don't have those settings) and when I tested it with ITB voltage was at 1.312 but back when it was on 2.4Ghz the voltage was around 1.216.. So can anyone explain me what I did wrong or how can I keep increasing my cpu host frequency without cpu voltage increase because the temps went high. Specs: Intel Q6600 Gigabyte ga-965gm-s2 Corsair GS600 HD 6970 2gb 5gb DDR2 (FSB:DRAM 4:5, DRAM Frequency 347.5MHz 1TB HDD
  3. Razer Blade. I want to feel the power of fast machine.
  4. http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2617 This is making me sick because It says N/A (not supported) ...
  5. Yes it is hot. But do I need bios update or something like that ? or i need to flash BIOS ?
  6. No the CPU is running perfect on another motherboard
  7. no no I put Pentium 4 on the same motherboard and it works but when I put Quad core Q8400 It is not giving me display.
  8. I purchased ''GIGABYTE GA-965GM-S2 (rev.2.0)'' and on that motherboard was used Pentium 4 CPU, but I have Q8400 and when I put the CPU on socket and turn on my pc everything works only my display won't turn on. I get same processor and try It and it work everything perfect, can anyone help/give me any suggestions how to update BIOS or whatever to be able to run Q8400?.
  9. My motherboard uses 24 pin connector
  10. "Cooler Master Silent Pro M 600W 80+ Bronze" is this psu good for this: -Q8400 -Radeon HD 6970 -4GB DDR2 -HDD 1tb would be there any problems with that psu or no ?
  11. But how about that psu only for hd 6970 ? I really don't have money for cm or smth.
  12. Ok I just want to test this graphics card because I bought It today, btw I think Its time for coolermaster. Ty.
  13. But is it possible to run my pc on stock with that psu ?
×