Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

The Illuminazi

Member
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by The Illuminazi

  1. So I built a new pc with some parts moved in from the old one like the two Thermaltake LED 120mm fans I had and the gpu/hdds. Currently using a r5 3600, gigabyte gtx 1060 aorus with a NZXT M22. It is setup with the Aio top front, and the fans in slots 1,2,3 with 1,2 as intakes and 3 as exhaust. Now the cpu runs at 55C which is fine but the gpu goes upto 72 which is nothing alarming but I was wondering if I could do anything to the fan setup to improve it. Perhaps change them as intake/exhaust might improve the airflow to the gpu? Thanks in advance.
  2. I have a ROG B450F mobo and occupied the ram slots with corsair vengeance pro rgb 3200mhz 8gb sticks in the order Cooler>empty>Dimm1>empty>Dimm2 I bought one when buying the pc (couldnt buy the second one cuz they were out of stock, got the 2nd stick a few days later) When I added the new stick it lit up when turning on but after pc was running couldnt get one stick rgb to turn on (system detected both ram tho) After shuffling around few restarts later got both rgb to work (sync with aura and iCUE) but in one ram the rgb is reverse for some reason. say the lighting is supposed to shift from top to bottom, one ram does as the software shows but the other ram does the opposite (bottom to top) iCUE visualizations show it should both be going top to bottom, same with Aura. One ram rgb moves in the wrong direction. How do I fix this? Really frustrated used all my part time earnings for this pc >.<
  3. Just bought it today, managed to connect vengeance pro to aura but case light keeps cycling in deafult wave
  4. Been like a day since I got my s9, was on a heavy Gaming session that got my phone hot, so afterwards I thought that "oh yeah this phone's waterproof" so put it in a room temperature mug of water vertically with water level just covering the top of the phone. The screen was on, chroma started on its own, after being in the water for 5-8seconds I took it out and placed it on my bed. Then realized screen was off, pressed power button, realized phone itself was off. I long pressed the power button to turn it on but nothing's working. I opened the Sim tray and checked the Liquid Damage Indicator but I should be safe as thats white with red x patterns. The phones been set aside for an hour and I currently see moisture in the back camera, flash and heart rate sensor. I'm scared to try to charge it as I think it might further damage it. I riced it for 16hrs plugged it in, it was charging till 100% used it a bit, ran Antutu Benchmark was fine and everything. Then I turned off the screen and noticed the Always on display not showing, I unlocked it with the fingerprint even heard the sound but screen was blank, pressed power button heard the sound unlocked with iris scanner heard unlock sound, got messenger notification sounds aswell. After a few mins picked it up again was pressing buttons and trying the screen was on but at minimal brightness with a warm tone, I thought I set the bluelight filter so went to turn it off but it wasnt on, brightness was also at medium according to the slider, changed it but it didnt affect the screen, then the screen suddenly turned up in brightness with faded colors, then again jumped back to the lower brightness warm tone with a flicker then went blank and unresponsive again. What do I do?
  5. The specs say IP68 certified which means there shouldnt be a problem till 1.5metres for 30mins knowing this I dunked it Im freaking out over here so please Id rather prefer contributing comments
  6. Been like a day since I got my s9, was on a heavy Gaming session that got my phone hot, so afterwards I thought that "oh yeah this phone's waterproof" so put it in a room temperature mug of water vertically with water level just covering the top of the phone. The screen was on, chroma started on its own, after being in the water for 5-8seconds I took it out and placed it on my bed. Then realized screen was off, pressed power button, realized phone itself was off. I long pressed the power button to turn it on but nothing's working. I opened the Sim tray and checked the Liquid Damage Indicator but I should be safe as thats white with red x patterns. The phones been set aside for an hour and I currently see moisture in the back camera, flash and heart rate sensor. I'm scared to try to charge it as I think it might further damage it. EDIT: I riced it for 16hrs plugged it in, it was charging till 100% used it a bit, ran Antutu Benchmark was fine and everything. Then I turned off the screen and noticed the Always on display not showing, I unlocked it with the fingerprint even heard the sound but screen was blank, pressed power button heard the sound unlocked with iris scanner heard unlock sound, got messenger notification sounds aswell. After a few mins picked it up again was pressing buttons and trying the screen was on but at minimal brightness with a warm tone, I thought I set the bluelight filter so went to turn it off but it wasnt on, brightness was also at medium according to the slider, changed it but it didnt affect the screen, then the screen suddenly turned up in brightness with faded colors, then again jumped back to the lower brightness warm tone with a flicker then went blank and unresponsive again. What do I do?
  7. I NEED this keyboard and mouse because I DONT HAVE any keyboard or mouse ;_; My parents took away mine because of upcoming exams :'|
×