Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

RoflWaffles02

Member
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About RoflWaffles02

  • Title
    Member

Contact Methods

  • Steam
    RoflWaffles02
  • Origin
    RoflWaffles02
  • Battle.net
    johntmik
  • Twitch.tv
    RoflWaffles02
  • Twitter
    @RoflWaffles02

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    United States
  • Interests
    PC hardware, video games, golf, rock n roll, lord of the rings
  • Occupation
    Student

System

  • CPU
    AMD FX-8350
  • Motherboard
    ASUS M5A97 LE R2.0
  • RAM
    G.Skill RAM 16 gb
  • GPU
    Sapphire NITRO+ RX 480 8G
  • Case
    Corsair Carbide Series 100R
  • Storage
    Samsung 750 EVO 120 gb, WD Blue 1 tb, Seagate Barracuda 2 tb
  • PSU
    Corsair CX650M 650W PSU
  • Display(s)
    ASUS VE248H x2
  • Cooling
    Cooler Master Hyper 212 Evo
  • Keyboard
    Rosewill Apollo Mechanical Cherry MX Brown
  • Mouse
    Steelseries Rival Gaming Mouse
  • Sound
    Hyperx Cloud II
  • Operating System
    Windows 7 Pro 64-bit

Recent Profile Visitors

716 profile views
  1. Yes I have tried another cable, and I also tested the current cable and it is working.
  2. I am having a problem with my internet connection. I just upgraded my system to Ryzen, replacing the mb, cpu, gpu, and ram. I use a Netgear EX3700 wifi extender to connect to the internet using the ethernet port on the side of it. Ever since I upraded, i have been dropping connection constantly. I noticed initially that the port on my mb (MSI Tomahawk B450 Max) wasnt locking in, and I thought I was losing connection because the cable kept coming loose. I added a TP-LINK TG-3468 ethernet card, and the problem was fixed for about 2 days. The problem came back, so I decided to reset the wifi extender, no luck. I tried moving the ethernet card to another slot, no luck. I tried connecting via a usb-ethernet adapter, no luck. Everytime I lost connection, I tried fiddling with the cable, and the connection would come back. I am sure the wiki extender, cable, router, and usb adapter are working. I tested them with other known working hardware. I also checked to make sure my cpu has no bent pins, i found none. I am worried I need to replace my mb. Please help CPU: Ryzen 5 3600 GPU: Nvidia 2060 Super MB: MSI Tomahawk B450 Max Wifi extender: NETgear EX3700 Ethernet card: TP_LINK TG-3468 Cable: AmazonBasics ethernet cable OS: Win10 64
  3. I just upgraded to Ryzen, and I am having problems with my internet connection. I have a wifi Range extender connected to my pc through an ethernet cable. Every so often, my internet will drop, saying that windows has detected a network but is unable to connect to the internet. When i wiggled the ethernet cable around, it would connect, but lose it shortly after. I tried installing a new ethernet card, thinking the port on the mb was bad. This helped the situation for a few days, but now the problem is back. The range extender is known good, the cable is known good, and my router is known good. I am thinking the mb is defective, but would like suggestions before I rip apart the pc to replace the mb. MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: Ryzen 5 3600 GPU: Gigabyte 2060 Super Ram: G.Skill Ripjaws V Ethernet card: Tp-Link 3468 Range extender: Netgear EX3700 Cable: Amazon basics Router: Basic Verizon router
  4. My stock android 8 phone wont connect to the lg stereo. It pairs successfully, but when i hit connect, it says "Connecting..." for about a second and then disappears. Does not connect please help.
  5. I am looking for a replacement power supply for my qnix monitor, but all I am finding are overpriced pieces of generic trash or a ps that I am unsure about the connector. Does anyone know of one that will work for sure? It requires 12V 5A but it also says 45W???
  6. Thank you, I only ask because they are both OEM and things can get strange with them.
  7. Can one motherboard be bound to multiple OEM windows licenses? I have an OEM version of win 7 pro and am about to install win 10 pro oem. Will i run into any problems?
  8. The subwoofer on my speaker set is making a humming sound whenever it is plugged into the wall, doesnt matter what else is connected.
  9. There is a low humming sound coming from my speakers and I cannot figure out what it is. It is not from my PC and I tried multiple outlets
  10. I am attempting an upgrade of my PC to windows 10 because of the upcoming games only on the windows store. I am using the media creation tool to upgrade, and it keeps getting stuck on "Getting things ready." I am not sure if it is supposed to take hours, if it is actually, or if something is messing with its operation in the background. Any help is appreciated. Updates specs of my machine are on my profile.
  11. Im not really interested in capturing gameplay, just playing my switch in a window. oh okay so theres nothing out there that just displays, good to know, thanks for the help.
  12. I am looking for an expansion card for my pc to act as an hdmi passthrough. Basically I want something to plug my nintendo switch and play it in a window on my pc. Not sure if this even exists but any help is appreciated.
  13. I got an ASUS Zenfone 3 zoom, and i installed the google now launcher. Now the clock on my lock screen is not showing up and I have no idea how to fix the problem.
  14. I was thinking I could use rufus to create an ms dos startup disk and run setup from there
×