Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

str4vag

Member
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About str4vag

  • Title
    Newbie
  • Birthday 1985-02-28

Contact Methods

  • Twitter
    https://twitter.com/str4mtg

Profile Information

  • Gender
    Male

System

  • CPU
    Intel i5-4690K
  • Motherboard
    Asus ROG Maximus VII Gene
  • RAM
    16GB HyperX Fury DDR3 1866Ghz
  • GPU
    Asus R7 206X OC 2GB
  • Case
    Corsair Carbide Series Spec-03
  • Storage
    Samsung Evo 250GB / Western Digital Blue 4TB
  • PSU
    Corsair RM650X
  • Display(s)
    AOC G2460PQU / LG W2043S
  • Cooling
    Noctua NH-U12S
  • Keyboard
    Corsair Strafe RGB (MX Brown)
  • Mouse
    Microsoft Sidewinder X 5
  1. Yeah. Will have to do the transfer again. But its weird that the files just disappeared.
  2. So, I was upgrading my wife laptop with a new SSD. My steps were: 1. Connect original hdd and SSD to my desktop 2. Clone the HDD (windows partition) to the SSD using macarium 3. plug in SSD to laptop and boot up. 4. Verified windows boot was working. 5. Created a new partition on the SSD from the laptop. After that, I reconnected the SSD to my desktop to copy back files from the old HDD (Data Partition). Completed the copy. Verified the data was there. After copying was done. I plus the SSD back in and rebooted to windows. But the Data partiton on the SSD was blank. Anyone can explain what happened? Anyone can help me get the files to appear again?
  3. Solved this. For now. Got into the bios and turned off speed step and turbo. Currently downloading the update. will revert back to my original settings once the update is done. Thanks guys.
  4. Thanks. Will see if that works once I get physical access to the PC later today.
  5. Going through the settings now. But the apps detects my CPU at my OC clockedspeed of 4.2GHz BCLK at 100MHz and ratio at 42. It should be working fine.
  6. I have AI Suite installed. Possibly. Might have to play around with the settings in the BIOS later when I can access it.
  7. Will try that later. Currently at work, and I am accessing the home PC via Team viewer. So cannot access the BIOS right now.
  8. Did that and no change. already on high performance mode. I don't have that tool installed.
  9. Is that the only solution? I really want to avoid going that route.
  10. Asus MoBo. Maximus VII Gene. Is this a known issue with Asus MoBo? No change when doing stress test via CPU-Z
  11. Yup. I tried running cpu-z stress test and monitoring the reported frequency on task manager, still 0.80GHz the whole time.
  12. Hey I am trying to upgrade my Win10 to the anniversary update. However, the update assistant says that my CPU is not compatible. It seems that Windows only detects my 4690K running at 0.80GHz all the time. CPU-Z and Asus AI Suite detects my CPU at 4.2GHz. Is there a way to get windows to see the correct clock speed?
  13. current setup is : Corsair Strafe RGB (Cherry MX Browns) Logitech G502 Proteus Spectrum Corsair MM200 Mousepad Logitech G633 Artemis Spectrum headset
  14. 1. Currently using an Asus R7 270X 2GB. Would really love to update from my really old card to one that is VR ready.
  15. I want the Excalibur v2 because i am sick of the keyboard I have to use at work!
×