Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

zconflictz7

Member
  • Content Count

    302
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zconflictz7

  1. As for my NVME. Are those speeds what I should be getting?
  2. Yea, i doubted that aswell. Thank you for the advice, I will be trying that tomorrow. If there is no pad, i assume I should buy one?
  3. Ok I will try that. Is it likely that the slow speeds are the drive thermal throttling?
  4. IIRC there was a thermal pad on the cover piece. I couldnt find any extra pads in the box.
  5. My NVME drive says its running hot. I have installed in the covered NVME spot on my ASUS Rog Maximus XI Formula. When I installed it I wondered how it would get cooled being that you put a metal over over it. If anyone has any advice that would be awesome. Now for the speeds. Comparing the NVME drive to my 2.5"ssd its way slower. Is this the drive thermal throttling? Should I find a different place to install it? MOBO - https://pcpartpicker.com/product/jGYLrH/asus-rog-maximus-xi-formula-atx-lga1151-motherboard-rog-maximus-xi-formula Thanks
  6. Have you tried doing a fresh install of windows? I had the same problem as you, i reinstalled windows and it fixed everything. But when I say reinstall i mean format the drive completely. Not the reset that windows has built in.
  7. If ur on windows go to the hidden icons arrow by the time. Right click the F@H icon and it should give an option to open advanced view.
  8. https://www.ghacks.net/2016/08/05/windows-10-limiting-internet-speed/ fixed
  9. Just fixed everything. Follow this guide right now https://www.ghacks.net/2016/08/05/windows-10-limiting-internet-speed/
  10. https://superuser.com/questions/1330112/windows-10-internet-speed-capped-at-half-the-original-speed-on-new-pc im trying this guide rn
  11. We have the exact same internet drivers. My guess is that there is some setting or issue with the intel driver
  12. Which internet drivers are you using. Im trying to see what we have similar to see if we can figure this out. and whos ur provider
  13. Ok we literally have the exact same problem. What mobo you got?
  14. Just checked the bios and couldnt find anything. The only thing I could find that is related to networking was network stacking which is unrelated (i think).
  15. As the title says, my gaming rig is stuck at 120mbps on both lan and wifi. I have tested the wifi with my laptop and got 370mbps and I also tested the lan connection into the computer once again getting 370mbps. I updated to the most recent Intel ethernet drivers today and still no change. Something is up with my computer and I cannot figure out what it is. I have even gone as far as deleting all internet drivers and starting over to no avail. please help need speed Specs i7-8700k ASUS Maximus XI Formula RTX 2070 super 32gb tridentz ddr4 3600mhz
  16. ASUS ROG Zephyrus. I bought it for school and its amazing. It was recommended to me by people on this forum. Edit: read over the part where you dont want a gaming laptop. However this is a slim laptop that meets all of your other needs.
  17. I assume you are referring to the wall plug whether its three or two pronged. My sockets are three pronged and my power plug for my pc is three pronged. As for for the sound card im unsure of how to know, as its powered by PCIE port. And for the mixer its powered by the pc.
  18. Hello everyone. I have a AT 2020 mic with a Behringer UMC22 interface https://www.amazon.ca/gp/product/B00FFIGZF6/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o09_s00?ie=UTF8&psc=1 My issue is that I have tons of background static. Currently I have the Behringer hooked up to my pc by USB. I do have a sound card in my pc, however the mic is not hooked up to it since its plugged in using usb. I do have 48+v on. Thanks
  19. Hello all, I currently cannot get my computer to go over 130mb/s. I currently have 300mb/s internet which works fine on my laptop. I can archive those speeds wirelessly far away from the router. I just tried uninstalling the Intel Ethernet/LAN driver. I reinstalled it using the ASUS armory crate. My current intel driver is, 12.18.8.9 (7) I219v. One thing I did notice under device manager is that there is a unknown Ethernet controller under (other Devices). Thank you all
  20. ok, I did try cleaning it but nothing changed. Getting in contact with support now.
  21. I just got a brand new zephyrus for school and found this dot on the screen right when I turned it on and its not a refurb. Is the darkish circle in the center of the pic a burn in or what?
  22. This is over budget by 4 bucks and 20 cents. /sarcasm You didn't have to do this, thank you very much.
  23. ya my G1 is about 5 years old now Sweet, thanks a ton.
×