Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Totorus

Member
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Totorus

  • Title
    Newbie
  1. Good news, i just installed the evga and the system is stable and super fast, also, i'm very happy with this, the 1050 Ti works perfectly!!!... So the problem was the older PSU. Thanks for the answers to all. Greetings.
  2. I won't, and i have news, i opened the PSU and notice 2 capacitors a bit inflated, not the common bigger, the other one, middle to little size, indicator of something happened. Now i'm looking to buy the new PSU. I can afford this one below, what do you think about this model? https://www.evga.com/products/product.aspx?pn=100-B1-0600-KR
  3. Yes i know, in fact i already repaired a friend's PSU changing the bigger capacitors that were inflated, honestly i didn't checked the components of mine yet, is the next step, so yes i will change the PSU for a new one any way. The thing is, i still need to determine if the GPU have any issues. I think i can't send the GPU for RMA. I bought it in other country and is, i think, one and a half or 2 years old. Thank you so much for the answer. Greetings.
  4. No, i just don't have at the moment a knew PSU, and in the older system never had a problem, that's why i didn't even imagine the older PSU could have a problem. Also with the 9800 GT the system is stable. Do you think that the problem is the PSU? For sure i'll buy a new PSU even if it's not the case, so i can have a new one, and i hope the 1050Ti don' t have any problem. Greetings.
  5. Some news, since i tried to use the 9800 GT the system was stable for hours without problem, so i decide to update the bios, i did without problem, and i continued to use for more hours without problem, even the heatsink of the chipset was at perfect temperatures 36 to 32, so after several hours more i tried again the 1050 Ti 4GB and few seconds after windows boot, again reboot and stuck, the thing is, all indicates that is that last gpu, but can be the PSU too?... because knowing that the PSU is 10 to 13 years old, maybe is unstable just with the 1050 Ti. I'll going to check the components inside the PSU and see if i can recognize any in bad state. Will keep testing. I leave a comparison below between the 1050 Ti D5 4 GB and 9800 GT 512 MB. So even the 1050 Ti has less consumption in watts. Greetings.
  6. Mine, i just checked and comes with version 4027, and the last one is 4602. I'll update and see what happens. After that i'll post the news, Thanks. The picture below is from official Asus.
  7. Doing nothing specific, just installed Windows 10 64 bits, and doing just installations of programs, browsing internet, not even playing yet a video game that use the gpu, i tried to take the number other temperature with the Aida64 but couldn't, not enought time and selft-boot or shutsdown, but i can confirm tha tis not normal temperature, because i touched with the finger and can't mantain the finger in the heatsink, really burns. and yes on the tiny heatsink, color grey. See in the image below. And the PSU is a Powercooler, i just can't find the original website to show you, but is 500W. Found a picture of the powercooler PSU.
  8. Hi, i just bought finally ryzen 7 1700, Asus a320m-k and G.Skill Ripjaws V Red DDR4 2400 PC4-19200 16GB 2x8GB CL15, the things is i had already a gigabyte 1050 Ti D5 with 4 GB ram, that one doesn't need extra power connector, so then i just build all this, and the heatsink of the chipset a320 just overheat a lot and then the software just reset, or stuck, and i lose video image in the scren, so i tried my old 9800 GTX 512 MB and th eheatsink doesnt heat too much, and doesnt lose the screen video or software reset, i mean no forced reboot because overheat. I was thinking abot my PSU is 500 W, is it posible that maybe is not enoguh power so then the chipset goes overheat?... Or have nothing to do with that, can be the gpu problem?... or a fail into the motherboard?... thanks you so much for th ehel in advance.
  9. Hi, i need to know about a compatibility product. I'm planing to buy Asus Prime A320M-K P/N: 90MB0TV0-M0EAY0 but i need to be sure if will work with the next processor and memories. the processor is AMD Ryzen 3 1200 3.4Ghz P/N: YD1200BBAEBOX and the memories are G.Skill Ripjaws V Red DDR4 2133 PC4-17000 16GB 2x8GB CL15 P/N: F4-2133C15D-16GVR. The place where i'm going to buy is this: https://www.pccomponentes.com/asus-prime-a320m-k https://www.pccomponentes.com/amd-ryzen-3-1200-34ghz https://www.pccomponentes.com/gskill-ripjaws-v-red-ddr4-2133-pc4-17000-16gb-2x8gb-cl15 There is another thing, i already checked the PDFs Memory_QVL_For_Ryzen_1st_Gen_Processors.pdf Memory-QVL-For-AMD-Ryzen-2000-Series-processors.PDF And didn't find those memories, that means will not work with that mother board? In that place from i will going to buy, they said that they were building pc with that motherboard and cpu but using G.Skill Ripjaws V Red DDR4 2400 PC4-19200 16GB 2x8GB CL15 P/N: F4-2400C15D-16GVR, weird thing is that i checked in Memory-QVL-For-AMD-Ryzen-2000-Series-processors.PDF and appears like F4-2400C15D-169GVR and the one that they said that works didn't have that extra 9 after 16. Anyways, i need to be sure if this motherboard will work with that cpu and any of those memories preferably with G.Skill Ripjaws V Red DDR4 2133 PC4-17000 16GB 2x8GB CL15 P/N: F4-2133C15D-16GVR because of the price. Thanks in advance. Greetings.
  10. I really want to won this AS330 Panther 240G SSD, i like this because of the size and speed. Greetings.
  11. I like Roccat KIRO because the black color and the RGB up to 16.8 million. Greetings.
  12. I need a mouse and this looks great!!!
×