Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

amvoith

Member
  • Content Count

    175
  • Joined

  • Last visited

Awards


About amvoith

  • Title
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Canada 🍁

System

  • CPU
    Intel Core i7 4790k @4.6 GHz
  • Motherboard
    EVGA Z97 Stinger Core-3D
  • RAM
    16GB 2133MHz Corsair Dominator Platinum
  • GPU
    EVGA GTX 980ti SC+
  • Case
    DanCase A4-SFX v1
  • Storage
    128 GB Samsung 850 Pro, 512 GB Samsung 850 EVO, 750 GB HDD
  • PSU
    Silverstone SX600-G
  • Display(s)
    Acer Predator XB271HU (1440p), ASUS MS238H (1080p)
  • Cooling
    Custom Water Loop
  • Keyboard
    Tada86/Sabre68
  • Mouse
    Logitech G502
  • Sound
    Logitech Z2300 Speakers, Razer Kraken 7.1v2 Headset
  • Operating System
    Win 10 Pro x64

Recent Profile Visitors

1,203 profile views
  1. Got voted for 4th place in the Dan Case hall of fame competition build is featured on his site now. https://www.dan-cases.com/dana4_hof.html
  2. For anyone that enjoyed this build, I've made it into the top builds for the Dan-Case Hall of Fame Competition and I'd appreciate any votes you can give me. The link for the Hall of Fame details and the voting (located at the bottom of the page) is located here: https://www.dan-cases.com/dana4_hof.html Thanks!
  3. amvoith

    Keyboard Survey. School Project Please Help!

    submitted.
  4. Been troubleshooting for a while with no solution so I figured I'd ask to see if there's something I'm missing. My brother's desktop has 16GB of RAM but only 8GB is showing in the BIOS, Task Manager and System Properties. However if I look at each DIMM slot in the BIOS it shows that each slot is populated and CPUZ shows that all slots are populated and there is 16GB running in dual channel. His PC used to display 16GB in the BIOS but recently has only been showing 8GB. The BIOS has been updated to the latest release. He has an MSI Z77A-G41 motherboard and 4x4GB sticks of Corsair 1600MHz RAM. They are two different kits of sticks but since they worked before I don't think that should be an issue. Things I've tried so far are: Reseating the RAM, including various configurations of sticks so I'm sure the sticks are working. Cleaning out the DIMM slots. Resetting CMOS via jumper on motherboard. Making sure there is no memory cap in msconfig. Running x64bit Windows 10 Pro. Attempting to link, delink, and set to auto the DRAM timings, voltage, etc. Attempting to run with and without XMP Attempting to run a lower speed than the stock 1333MHz I think the last thing to check is reseating the CPU? Any thoughts on something I could be missing?
  5. amvoith

    DAN A4-SFX v2

    Nice rig. I started with the M1 and then went to the A4v1 last year. Both great choices.
  6. I have a 4790k and have my cpu set to use 6 threads so it's not completely at 100% when set to full. I leave my gpu at -1. Every once in a while it takes a while for my gpu to start folding, not sure why. As for points they update at certain times, so they don't show up instantly on your account.
  7. You can use both, or either. You can also choose how many cores/threads to use. I don't know anything about running it with dual cpu though. Perhaps someone else here has experience with that.
  8. amvoith

    [Build Log] Just NCASE

    Never seen these, link?
  9. Realized I never uploaded the final pics. Here are a few I took this past spring. I've sinced moved places and the tubing runs are a little more elegant (hidden behind my desk). There are a few minor things I've been meaning to finish like some fitting changes and painting the PCIe extender. Plus upgrading the SSD capacites. Anyways, hope you enjoy!
  10. What voltage are you using? Trying to get past 4.6 stable on mine.
  11. amvoith

    Anyone seen NCase M1 Hardline?

    Here is my build log. I planned to go hardline in the M1 but switched to hardline in a Dan Case A4 instead.
  12. GPU cable done. All that's left to do is the 24pin.
  13. amvoith

    [S Frame] Plum Blossom

    Looking great! My OCD tells me you should paint the red "PRO" on the SSD and the red power/reset button on the mobo Edit: and possibly the writing on the IO shroud.
  14. So far I've finished the 8-pin EPS and Sata power cable. Took me about 2 hours each. The Sata one was a bit challenging. He's a picture of the Sata power cable next to the stock cable to show the drastic length difference. The custom lengths really clean up the build.
  15. This looks cool, subbed. I recently used that D5 pump top/res combo in my NCase build; looks slick. However mine tended to leak a bit at the top fill port if I had it too full. Just be careful with it. I suspect silicon tape would fix it but I never got around to it.
×