Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Yappadeago

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Yappadeago

  • Title
    Newbie
  1. Yappadeago

    Reboot Loop and Freezing while loading Windows

    I tried using my pc's boot drive on another pc and it loaded perfectly into it like it was on my pc. Also, my PC displayed a message when turning it on giving me the option to reset the bios to the optimized defaults and boot. It then proceeded to still freeze when loading windows.
  2. Yappadeago

    Reboot Loop and Freezing while loading Windows

    I've tried only using the m.2 and the original ssd, neither seem to work. I've scanned the ssd and my hard drives, all seem to be in good condition. I also tried replacing the motherboard battery to see if that would fix the reboot loop. It did not.
  3. In brief, my pc starts up, gets into a reboot loop (which it has been doing for a while now, but not as bad), it then eventually makes it to the Gigabyte logo/bios part and tries to load windows, it then completely freezes. I can sometimes enter the bios, but it's takes a fair bit and 10 or so minutes to get into it just because of the rebooting loops. Once in the bios I can adjust settings, but they all get reset the moment I save and it reboots. My pc was working fine(except for the reboot loops), but then I tried to get my motherboard to recognize my new NVME M.2 970 Evo and I was trying different bios settings. I went into the q flash to just see how I would update the bios and then without doing anything, the next reboot caused it to "update the bios". This started the problem. It removed all my previous settings and saves in the bios and it basically reset the bios, but then the problems with getting into windows started. Since then I've tried updating the bios (now it recognizes the m.2) and using different boot drives with only the boot drive connected, including using my laptop's ssd, this got to the windows login, but then it was either frozen or my mouse and keyboard wasn't working. I've also tried getting into the backup bios, but the rebooting stops this and it also stops me getting into windows safe mode. I can upload a video of what it's doing if necessary. OS: Windows 10 (At-least updated since February, I can't check) Bios: Use to be on the original (F3 or F4), now it's running F8 Specs: Motherboard - Gigabyte GA Z97X Gaming 7 CPU - i5 4690k (@4.6GHz before bios reset) CPU Cooler - Corsair H100i GPU - Gigabyte GTX 970 4GB G1 RAM - Corsair Vengeance LP 16GB (4x4GB) DDR3 -1600 PSU - Corsair CX600M 600W Original Boot Drive - Kingston HyperX Fury 240GB SSD
  4. Yappadeago

    Platform Launch and MASSIVE GIVEAWAY

    Username - Yappadeago Favorite videos https://www.vessel.com/videos/HDN7G5UMsand https://www.vessel.com/videos/DFJKi7CvB
×