Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Vanion

Member
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Vanion

  • Title
    Newbie
  • Birthday 1881-07-08

System

  • CPU
    i7-7700k @ 4.8Ghz
  • Motherboard
    MSI Z270 Gaming M7
  • RAM
    16 GB Corsair Vengance 2133mhz
  • GPU
    MSI GTX 1060 6G Gaming X
  • Case
    Phanteks Enthoo Evolv ATX Tempered Glass (Midi Tower)
  • Storage
    Samsung 960 Evo 256GB
  • PSU
    Corsair RM750x
  • Cooling
    Corsair H115i
  • Keyboard
    Roccat Ryos MK FX
  • Mouse
    Steelseries Rival 700
  • Operating System
    Windows 10 Pro x64
  1. Hi So... Recently I changed my PC setup to a thunderbolt setup with my laptop. I use two dongles. One with two DP 1.4 and one with USB, Ethernet, power passthrough and sd card slots. After setting it up everything worked fine up until I disconnected my laptop from the dongle with the ethernet port. After I did that my network stopped working (WIFI and LAN, my Routers LAN ports weren't working anymode so it didn't have a connection to the modem anymore). I found out that this was caused by unplugging the laptop from the dongle but leaving it plugged in to the power outlet. I've tried multiple dongles of the same type and the problem kept happening. If I plug the ethernet cable directly into my modem it works fine and the modem continues working after I unplug my laptop. My current theory as to why it happens: I believe the dongle receives too much power and transfers it over PoE to the router which my specific router can't handle and it just sits around doing nothing. My router: Netgear R6800 My USB dongle: Satechi USB-C Aluminium Multiport Adapter Does anyone have an idea how I could try to fix it? In addition to not knowing how to fix it I have absolutely no idea what keywords to search on google for my problem...
  2. Hi, I recently bought a Pascal GPU for mining, now I'm planing to buy a Maxwell GPU for the same rig. I don't have any experience with that so I wanted to ask if I need to know anything about installing the GPU's before doing so. Can I just install both drivers or do I need to do something a little different? Thx in advance.
  3. Hi, I am trying to build a Server with some refurbished parts. I'm not really sure how the LGA 2011 Socket's compatibility works so I wanted to ask you guys if I can use this CPU together with this Motherboard. Thanks in advance.
  4. Hi Guys So I just purchased the HyperX Cloud 2 Headset and started to play CS:GO. But in the CS:GO audio options 5.1 doesn't show up. I've enabled surround in sound settings and I've enabled it on my remote for the headset. Can someone help me? (btw. I don't need to know that 5.1 is fake and all that stupid shit)
  5. Hi Guys, I recently purchased a tinker board and I got everything to work but gnome. If I try to load Gnome from the lock screen the buttons disappear and nothing happens for about 4 seconds, after that my pointer gets centered and that's it. I've tried to reinstall Gnome, I've even tried to reinstall the OS. Can somebody help me? I'm a Linux noob. Thanks in advance.
  6. Hello LTT community, I am currently buying parts for my new computer. So I've seen this Motherboard and I want to buy it. Now I'm not sure which Ram to buy. On Gigabyte.com it says that about 10 ram speeds are supported but on 8 of them there is an (O.C) behind it. What does this mean? Can I use this memory? Thanks for every help!
  7. Vanion

    Platform Launch and MASSIVE GIVEAWAY

    Vessel: Vanion https://www.vessel.com/videos/JemZ8O7Hy https://www.vessel.com/videos/LCoY5zfFf
×