Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Skvrahul

Member
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Skvrahul

  • Title
    Newbie
  1. Skvrahul

    Roccat Giveaway

    I want one!
  2. Skvrahul

    Feenix Collection Giveaway

    Omg those headphones are goddamn beast! *_* I want one!
  3. Skvrahul

    Running A10-7700k apu in crossfire with R7-240

    Anything in the BIOS I should have done to enable this feature?
  4. Skvrahul

    Running A10-7700k apu in crossfire with R7-240

    Is CPU-Z alright for this purpose?
  5. Skvrahul

    Running A10-7700k apu in crossfire with R7-240

    This was in CPU-Z and yes both were recognized. I presume the 512 mb one is the APU's Graphics.
  6. Skvrahul

    Running A10-7700k apu in crossfire with R7-240

    I dont know why but the "AMD CrossfireX" option is completely missing for me
  7. Hey guys! Id appreciate some help with this as im not sure how to proceed. PC Parts- MSI A88XM E35 mobo AMD A10-7700k APU Sapphire r7 240 1gb ddr5 graphics card I'D like to run the graphics card in crossfire with the apu as im made to believe that this will result in improved performance. I read on AMDs page on dual graphics that simply installing Catalyst and enabling dual graphics was all i had to do. I installed the latest version of catalyst control center along with drivers but i dont see the "Dual Graphics" option under "Performance" Are there any prior steps i ought to have taken? Thanks in advance!
  8. Is there anything else I could be doing wrong?
  9. Guys this is my first build and in facing this exact same issue where the fans turn on but display doesn't. i have posted on a seperate thread -http://linustechtips.com/main/topic/328495-system-fan-and-cpu-fan-turn-on-but-display-isnt-detected/?p=4459448#entry4459448 It would be great if you guys could take a look and tell me what's wrong here. Thanks!
  10. I've connected both the plover cables (4&24) and I've also tried the MOBO output along with Graphics Card output on 2 seperate displays but same problem
  11. Hey Guys, I recently recieved all my parts for my PC Build and assembled it , carefully following the instructions given with the mobo.After assembling everything i power on the PC, all the fans spin, all the lights start but the display im connected to shows that it doesnt recieve any signal and the Boot screen or BIOS isnt showing up. Ive tried removing the graphics card and hard disk and connecting directly to the display ports of the APU(on the mobo) but that yields the same results so im not quite sure what to do now . These are the parts of the Computer: MoBo: MSI A88XM-E35 CPU:A10 7700k Graphics Card:Saphire R7 240 1GB DDR5 RAM:Corsair Vengeance 4GB Any help would be greatly apreciated. Thanks in advance!
  12. Skvrahul

    Need Help With my Pc Build

    Is there a difference between buying 2 seperate Corsair Vengeance 4 gb ram sticks Separately as opposed to a 2x4gb ram kit of the same brand and speed?
  13. Skvrahul

    Need Help With my Pc Build

    Still kinda expensive and what additional functionality will I be getting from this?
  14. Skvrahul

    Need Help With my Pc Build

    I think that would overshoot my budget by a long shot.
  15. Skvrahul

    Need Help With my Pc Build

    Okay guys thanks for that! Will downgrading to 4gb of ram make a huge difference as my RS 20000 budget was inclusive of a HDD and an optical drive as well so I might choose to get another 4gb ram stick later on down the line.
×