Jump to content

Principis

Member
  • Posts

    625
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Principis

  1. Try to unplug one of your monitors (like I said in the other forum )
  2. until

    @Rosss they accidentally leaked some financial information about an employee afaik. Linus said it'll be back when edited.
  3. Principis

    Dutch Talk

    ja das niet apache he apache maakt Netbeans
  4. Principis

    Dutch Talk

    Trek 1 van uw 3 monitors is uit en probeer dan opnieuw.
  5. Principis

    Dutch Talk

    ik denk dat je dat netbeans bedoelt ofzo en geef anders is een link?
  6. Principis

    Dutch Talk

    wat is "Apache" want ik ken het alleen als de foundation en de webserver en het is ook belachelijk om een 1 te geven, zeg dan gewoon dat het niet mag... Bij ons gebruikte de prof altijd Eclipse dus iedereen dacht dat het in eclipse moest maar ik heb nogal wat mensen kunnen overschakelen naar Intellij. Eclipse heeft echt verschrikkelijk autocomplete en ge moet er dan ook nog eens voor op ctrl+spatie duwen wat niet echt handig is. Intellij is super intelligent, echt veel gemakkelijker. Ik snap ook niet waarom ze u zouden verplichten om met iets te werken... Als ik heel dat project in vim wil schrijven waarom mag dat dan niet? In ieder geval beter dan een examen python op papier...
  7. Principis

    Dutch Talk

    Voor mij unief dat vak was om objectgericht programmeren aan te leren. Ik zie Java niet echt als een stervende taal, helemaal niet zelfs. Voor cross platform desktop applicaties is het echt nog een uitstekende keuze en ik denk ook niet dat het snel weg gaat gaan. Als je als IDE Eclipse bedoelt, das IMO echt verschrikkelijk ik gebruik veel liever intellij. Ik denk dat je met Apache netbeans bedoelde? Die heb ik nog niet echt geprobeerd maar ik gebruik voor alles intellij (of varianten) dus ik ga toch niet veranderen. Al vind ik het (Java) niet echt leuk omdat ik C# beter ken en het leuker vind, voelt veel moderner aan.
  8. Principis

    Dutch Talk

    Ik heb vorig jaar een enkele duizenden regels moeten schrijven in Java, was wel leuk en leerrijk vooral.
  9. Principis

    Dutch Talk

    Ik zie het ? maar misschien toch maar eens gaan slapen, moet studeren... en als je je verveelt, programmeer wat, altijd leuk.
  10. Principis

    Dutch Talk

    Haha sorry, ik zat hier vroeger vaak en ik verveelde me dus kwam maar eens kijken
  11. Principis

    Dutch Talk

    Das goed @tomaatvk amai zo fancy
  12. Principis

    Dutch Talk

    Voor zover ik weet doen we hier niet echt wie waar van is, ofja mij boeit het toch niet gwn allemaal gezellig Nederlands praten. In ieder geval, ik ben van België
  13. Principis

    Dutch Talk

    Succes al vermoed ik dat ze ondertussen al geweest zijn? Mijn examens zijn nog niet begonnen. Bijna 1e jaar informatica af jeej! (echt een verschrikkelijk druk jaar gehad) Oei das vervelend Ik heb ook niks meer gekocht en ben ook niks meer van plan om te kopen. Ik ben momenteel zeer blij Misschien dat je die dingen op amazon vind?
  14. Principis

    Dutch Talk

    Hoi hoe gaat het met iedereen? Het is hier weer lekker dood...
  15. My phone (galaxy S6) died this week. I can fall back to my galaxy S3 (with a broken screen that I didn't break...) which has a reasonable fast custom rom. I don't know what to do... Should I wait for the S9 or buy a S8 or something else? (S8 is 569 euros right now). I use my phone A LOT so using a S3 for a long time will be a pain... What would you guys do? (If you have the money, I want a flagship phone)
  16. Principis

    Dutch Talk

    Ik ook, iemand had dat doorgestuurd.
  17. Principis

    Dutch Talk

    DISCLAIMER: dit is gewoon hilarisch, boeit niet of je een belg of nederlander bent. (mogelijk dat sommige mensen dit opnemen alsof ik nederlanders wil uitlachen)
  18. Principis

    Dutch Talk

    Kuch bottleneck kuch...
  19. Principis

    Dutch Talk

    Ddr3 en ik heb er gelukkig nog 4 gig van maar dat ligt thuis en ik ben op kot
  20. Principis

    Dutch Talk

    Ik heb thuis nog 2 pentium 4's een of andere Xeon dual core van 2008 en een haswell i3 liggen. En gisteren nog een (denk ik) werkende Dell gevonden met een i5 2400, nog niet kunnen testen want er zat geen ram in. Al gaf hij wel een ram error en geen cpu error dus dat is al positief
  21. Principis

    Dutch Talk

    En dat voor een tablet. Maar nog altijd goedkoper dan een surface pro. En windows laptops van bijna 1000 met touchscreen zijn er niet echt denk ik?
  22. Principis

    Dutch Talk

    Ok da's duidelijk. Zelf heb ik een 6700k maar toen was AMD niet echt competitief... Mogelijk in de toekomst hangt er vanaf wat het beste is voor het geld (en stroomverbruik).
×