Jump to content
Phishing Emails & YouTube Messages - Fake Giveaway Read more... ×
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

saytiger

Member
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

1 Follower

About saytiger

  • Title
    Member
  • Birthday 1998-03-24

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Singapore
  • Occupation
    Student

System

  • CPU
    Intel i5-4690k
  • Motherboard
    Asus Maximus VII Hero
  • RAM
    Gskill 4x4GB DDR3
  • GPU
    GTX 970
  • Case
    Corsair Obisidan 750d
  • Storage
    WD Blue 1Tb, Samsung 850 Evo 250GB
  • PSU
    Corsiar RM 850
  • Display(s)
    Benq XL2420Z
  • Cooling
    Corsair H100i
  • Keyboard
    Razer Blackwidow Chroma
  • Mouse
    Razer naga Hex V2
  • Sound
    Astro A50s
  1. saytiger

    H80i + GPU = profit

    Recently watch a video on NCIX about ghetto gpu cooling. So, i decided to try it myself. I bought a h80i to try on one of my gtx970 to test whether it will work. This is my build before the mod featuring my patented GPU support brace. A closer look at the super secure mounting. Time to unbox my h80i Time to remove the stock strix cooler from my GPU. The beauty. P.S i tried to remove as much thermal paste residue as i could. I met several problems. In the video, they used zip ties to tie around the cooler to act as a mounting bracket. However, i could not get the zip ties stay around the cooler as it was not tight. After much fumbling around, i decided to use the Intel bracket, even tho the holes did not allign. I thread four zip ties into the holes and secured it with another four. Looks good! After mounting it to my case, i found two other problems. I dont have enough clearance to run push pull (not really an issue) and the tubes is blocking the second pcie 16x slot. This means i couldnt run sli. The computer booted up just fine. Idle temperature is where it supposed to be. Idle at 35c which is normal cause my ambient is 30-33c Ambient temps here for reference. However, when i booted up into Gta V, temps sky-rocketed to 90c and it auto shut down. Fortunately for me, this was an easy fix. I used a flat nose pilers to tighten the zip ties. I booted up GTA v again and the load temps was about 48c at 100% gpu usage. Overall, im pretty happy with this mod even though i cant run sli. But for anyone wanting to do this mod, i would suggest you to look at a different brand of cpu coolers. Some of the cooler master one has its tubes coming out from the side of the cooler, instead of the top, which prevents the tube from blocking the pci slots. But if you have only one card, and would like to liquid cool it at a relatively inexpensive price, this is the solution.
  2. saytiger

    Fans not regonised in bios

    All fans are at 0rpm, except for the auxfan2. Also i have to run setup everytime it boot due to cpu fan error
  3. saytiger

    Fans not regonised in bios

    Yes its an aio. But previously there was no error and all fan speed was showing. I also left my pc on overnight, which may have result some components to be damaged?
  4. saytiger

    Fans not regonised in bios

    i have 5 fans in my case. However, only 3 fans are running. Furthermore, in the bios, only the cpu option fan speed is showing, the rest are 'N/A'. Also, i get the cpu fan error press f1 to setup on startup. May i know what is the reason? Psu? Im already running without my gpu. Psu: cm g750m Cpu 4690k Mobo : maximus vii hero Ram: 2 x 4gb corsair vegen pro
  5. saytiger

    PC restarts randomly

    I replaced my psu. Now the problem does not happen
  6. saytiger

    PC restarts randomly

    In event viewer, its states critical error kernal -power id41(63). What does this mean? Faulty psu?
  7. saytiger

    PC restarts randomly

    In event viewer, its states critical error kernal -power id41(63). What does this mean? Faulty psu?
  8. saytiger

    PC restarts randomly

    My pc have been constanly restarting itself. It is not a heat issue as it also restarts when idle. When restarting, the only error they show is the screen where they ask u to 'start windows normally' 'Boot into safe mode' Does anyone know what is causing this problem? PC SPECS: cpu i5 -4690k Mobo: maximus vii hero Gpu : asus 7790 Psu: seasonic Xseries 750watt Hdd: wd 1tb blue and wd2tb green Ssd: samsung 840 (as boot drive)
  9. How did u mount the resevoir?
  10. I recenty bought a second asus gtx 680. I plug in into my mobo but it does not detect it. Its definetly not a power issue. The mobo im using is asus maximus v exteme
  11. saytiger

    Another gtx680 or 780ti?

    For about $488
  12. saytiger

    Another gtx680 or 780ti?

    I currently have a asus gtx680 dcii. Should i get antother 680 and sli it or get a 780ti? Or should i wait for the 800 series card?
  13. How did u drill the holes below the 5.25 bays for the tube to pass through?
  14. just a question.. Can i fit a 64mm rad in the case like the EK-CoolStream RAD XTX (360)?
×