Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Gamerfiend_

Member
  • Content Count

    411
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Gamerfiend_

  • Title
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    England, UK.
  • Interests
    Games, Gadgets etc..
  • Biography
    Cars, Fishing & Tech. That's me all summed up.

System

  • CPU
    AMD Ryzen 9 3900x
  • Motherboard
    Asus ROG Crosshair Hero VI
  • RAM
    Corsair DDR4 3200Mhz RGB
  • GPU
    Asus ROG GTX 1070 OC
  • Case
    NZXT H440 (Razer Edition)
  • Storage
    1TB Intel M.2 NVME, 2TB Seagate Firecuda, 1TB WD Blue, 128Gb Crucial SSD.
  • PSU
    Corsair RM850 80+ Gold
  • Display(s)
    Samsung 49" 4K HDR (TV)
  • Cooling
    Corsair H100i (CPU) Fans; Corsair RGB LL120 x3 NZXT 120mm x3
  • Keyboard
    Razer Blackwidow Chroma
  • Mouse
    Razer Lancehead Wireless
  • Sound
    Astro A40 TR
  • Operating System
    Windows 10 Professional 64Bit

Recent Profile Visitors

921 profile views
  1. Random USB Disconnect & Re-connect noises all the time, Ive used a USB log & they arent coming up as a Plug or unplug, ive been having issues with my AIO cooler recently (The lighting wouldnt change when i changed the settings in Corsair ICUE) but ive removed my NZXT USB HUb & re plugged it back in just in case but its still doing it? anyone have any ideas please?
  2. I do have an NZXT Hub, is anyone aware of issues with that?
  3. Morning/afternoon guys! I need a spot of help, im getting a very annoying & frequent USB Disconnect &* reconnect noise & I cant figure out what it is, ive tracked the USB Log & disovered this is the one that it generates when the noise happens; Port_#0002.Hub_#0006 I cannot for the life of me figure out which one this is? Ive unplugged & replugged All of my usb devices & none of them match this one? has anyone got any tips? thanks!
  4. Hi Guys, Hoping someone can point me in the right direction, I have the Samsung Note 10 plus 5g, recently videos have beenbuffering & stuff hasnt been loading as fast as it should and I cant figure out why. Ive just done a speed test & my internet on my pc is 300mbps Down & 40mbps up BUT on the same network my note just speed tested at 5mb down & 3mb up over the wifi?!? I have reset the system cache just in case, I have also reset my network connection incase it was that, also rebooted router numerous times with no luck, is there an issue with these im unaware of? or does somebody have any good ideas? thanks!
  5. Hi All! Ive got an issue with overclockiung my RAM, It is a 3200mhz stick (corsair rgb 3200mhx 2 x 16GB) I wanted to overclock a little bit but Even if I do it by a tiny amount the bios keeps looping like it doesnt like to OC? and then defaults back to 2133? Am I missing something? (Amd Ryzen 9 3900x CPU)
  6. Hi guys! Im going to be doing an outdoor stream soon & need some suggestions for a USB C Mic to use with my Note 10 +, I have no experience with mics for android so help would be appreciated
  7. Ive read many different suggestions from many different people, Im currently using Ryzen Master, is this the most accurate? Ive just bought a new 280mm aio so looking into my temp behaviours thanks!
  8. Yeah very strange, thanks for your help! my pc now had a new lease of life
  9. Wow, it was the AIO, Swapped to my box wraith cooler & under a stress test it now wont go above 77c, that was what it was IDLING at before!
  10. I hope so, because this cpu is new and want it performing at its peak lol
  11. No difference, I think im gunna try the box cooler when I finish work and see if that changes it
  12. Yeah the fans are running, ok cool, I will try that now
  13. Ok cool, & its warm to the touch if i remove the top panel and feel the fins directly
  14. I cant really hear it when my pc is on, but I feel it doing something, will try to reseat again
  15. I reseated it the other day with new themral grizzly paste, I put my fingers on the pump & the piping, it is making vibrations?
×