Jump to content

YouStoleMyChocobo

Member
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About YouStoleMyChocobo

  • Title
    Newbie
  • Birthday 1991-05-14

System

  • CPU
    Intel Core i5 4670k @4.4Ghz
  • Motherboard
    MSI Z87 M-Power
  • RAM
    4x4GB G.Skill Ripjaws X @ 2133mhz
  • GPU
    MSI GTX 970
  • Case
    Be Quiet! Silent Base 800
  • Storage
    Seagate 1TB SSHD, 2x Kingston SSD Now V-300
  • PSU
    Cooler Master G650M
  • Display(s)
    Dell U2414H
  • Cooling
    Cooler Master Hyper 412s + 2x Noctua NF-F12
  • Keyboard
    Func KB-460
  • Mouse
    Logitech G600
  • Sound
    Plantronics Gamecom 780, crappy Creative 2.1 sound system
  • Operating System
    Windows 10 Pro

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Cardiff, Wales
  • Interests
    Avid gamer, very much looking forward to Star Citizen (the main reason I built my PC!). I play guitar and bass, recently started learning piano too, and love a huge variety of music. Watch too much anime and TV shows, don't read even close to the amount that I should read considering I'm an English Student.
  • Biography
    I'm a Third Year Student at Cardiff Met University studying English and Creative Writing, hoping to one day be a Teacher! Started University quite late, but better late than never I suppose.
  • Occupation
    Student
  1. Ended up just reinstalling Windows, issue has now gone.
  2. Okay I left the repair function running while I went out, I've just came back, restarted my PC and the problem is still there...
  3. My PC

  4. On the default repair thing, it would go through something like 5000 files and would say repair complete (or something to the liking) underneath the amount of files. I've got it running maintenance now though so I'll report back when it completes. Thanks for your help so far!
  5. I've rebuilt the index twice and it completes farily quickly, would it be okay to index my entire C drive (minus the parts it excludes by default, eg. program data, app data, windows)?
  6. Thanks for responding! Unfortunately it didn't fix my issue
  7. I've posted on Reddit but I've had no luck there, so I'm making my first ever post to the LTT forums after being a long time lurker hoping that somebody can help me sort this problem out! Here's my issue -> http://i.imgur.com/zpHsqcY.jpg I’ve already tried the stuff shown here http://www.intowindows.com/how-to-fix-windows-10-search-issues-by-rebuilding-index/, have also tried this http://www.howtogeek.com/222532/how-to-repair-corrupted-windows-system-files-with-the-sfc-and-dism-commands/) and some of the things mentioned in this thread on Reddit https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/3mergr/cant_find_start_menu_items_via_search_anymore_any/. I've also tried going to a restore point, my earliest one which was about a week old, and that didn't fix things. It's weird because yesterday morning it was working fine, then in the afternoon it wasn't. I didn't install anything new in that time so I'm just windering what is actually going on. Is there a fix out there? Because it’s beginning to get a bit annoying. Microsoft Support were also no help, they went through the tings I tried and then said that it would require their £95 premium support to which I was like, no. Thanks for reading, hope somebody out there can help me! If not I think I'll just do a fresh install because it's kinda bugging me.
×