Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Oliver24x

Member
  • Content Count

    108
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Oliver24x

  • Title
    Junior Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Denmark

System

  • CPU
    Intel Core i7 4790K
  • Motherboard
    MSI Z97 Gaming 5
  • RAM
    HyperX Fury 16 GB
  • GPU
    Asus GTX 770
  • Case
    Cooler Master 912 Advanced
  • Storage
    128 GB Samsung 840 Pro, 1 TB WD Blue (Old version)
  • PSU
    XFX Core Edition 650 W
  • Display(s)
    ASUS VN247
  • Cooling
    CM Hyper TX3 EVO
  • Keyboard
    OLD: Saitek Eclipse II (Medion Edition) NEW: Generic Acer Keyboard
  • Mouse
    ROCCAT Kone XTD
  • Operating System
    Win 7 Home Premium 64-Bit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hello everyone! I have a problem with an AsRock B450 Gaming K4. After installing Valorant and the computer restarted, the board won't find any internal drives. I've both reset the BIOS by removing the battery and also updated the BIOS. It still couldn't find any drives. After letting it be over night, it turned on like nothing had happened! YAY! NO! Valorant still complained about needing a restart because the Anti-Cheat wasn't active, although I have a pretty old driver and it said this could be a cause too. After updating the GPU driver and restarting again, I have the same problem again, no internal drives can be found and it just boots straight to the BIOS. After a few hours today, it could boot again, YAY! But NO! as another restart couldn't boot again (no internal drives found). Booting into a Linux distro I can't see the drives either (obviously, but I tried). This looks like an irregular problem, which can be hard to diagnose. I really can't think of anything else to do, except buying a new board. That is, unless anyone here has any input/help for the problem.
  2. Thank you very much for the help!
  3. I'm doing a course right now to learn Python, and I can't get my head around why my first try fails, and why my solution doesn't. I have already completed the assignment, so no one is doing my homework. dic = dict() for line in handle: if not line.startswith("From: ") : continue words = line.split() dic[words[1]] = dic.get([words[1], 0]) + 1 This fails with the following traceback: Traceback (most recent call last): File "9.4 Autograder.py", line 9, in <module> dic[words[1]] = dic.get([words[1], 0]) + 1 TypeError: unhashable type: 'list' But, dic = dict() for line in handle: if not line.startswith("From: ") : continue dic[line.split()[1]] = dic.get(line.split()[1], 0) + 1 This one is successful. Any help to make me understand my problem is greatly appreciated!
  4. Thanks to everyone helping out!
  5. Hi. I want to be able to read only the first node with the data I need in an XML file. (Here is the file). I only need the data from the first. Cube time="2020-03-13" My problem is that I of course don't know what the actual name of the node would be at any given time as they update it at different intervals. I want to do this in C# .Net Core. Any code to be able to read the data would be awesome! Help is much appreciated!
  6. To add to this, I don't think I've seen anyone use an iPhone XR in Denmark, but I see lots of X and Xs. The market is probably just a little different here.
  7. This is NOT a full implementation of the DirectX 12 API, it's kind of a compatibility layer. This isn't big news.
  8. I like how the Maxon site says Windows SP1 and up is supported, but the Microsoft store makes it a Windows 10 only application...
  9. Hi! I've just bought a GTX 1080 and was wondering if I should change the PSU. Not because of wattage, but quality concerns. For reasons not my fault (computer was once repaired by insurance), I now have a Corsair CX750. It's not the new version, the very old one. I've had this for a few years now. I have a XFX TS650 that's been laying and collection dust for 2 years, and wonder if it would be a worth it (for quality of voltage stabillity and more) to change it out. Would it be worth the time to swap from a CX750 to a TS650? Thanks in advance.
  10. Hi. I want to create a bootable image of 10.13.4, but when I download the OS from the App Store, I get the 15MB version and not the full one. Not a problem since you can start the download inside that one and stop it before it restarts and then deletes the OS files, but how do I make that DMG in another folder bootable? I have an idea, but can't try it before I get home in quite a few hours, and if someone has an idea how to modify the commands that need to be run, it could save me some good time! I've done it before (with this tutorial: https://tylermade.net/2017/10/05/how-to-create-a-bootable-iso-image-of-macos-10-13-high-sierra-installer/), almost the same way Apple officially says is the right way, but that assumes it's in the Application folder with the 'createmedia' executable, the files aren't the same with the 15MB method and createmedia isn't included as far as I saw yesterday (briefly looked at it), so can anyone help? Thanks in advance! EDIT: Sorry for any typing error, I have 9% power left, so needed to write this quickly!
  11. I know how to do it, but programs will fail to find their folders for a while, and the havoc it will make.
  12. Hey everybody. I have bought a new hard drive, since the old one is over 3 years old. I want to keep using the old drive, for games and things that easily could be installed again. The new one for important files and so on. The problem is, that everything is installed on my E: drive, and the new drive if F: . Every file on the hard drive I copied over on the new drive, but how can I make the switch, so the new drive will be E: and the old one F:? I know how to do it, the problem is every program running expect to find its files on the E: drive, but for a short while no drive will be E: . Is there a way to fix this? I have thought about doing it through safe mode, but don't know if this will cause problems. Also, could there be other things going wrong when doing this? Of course, my SSD as C: drive is untouched, and all temp files and so on are located on C: . Note: I have a drive used for backup too, if anybody wondered about my backup strategy. Thanks for the help!
  13. Hello! I have a problem, and many have asked this before but, why is performance in VMware (or any virtualization software) so bad? Everybody I have found who ask this question is running hardware not capable of running VMs, but my hardware should be capable of it. All OS's have this bad performance, but especially Windows 10 is bad. Choppy animations and slow performance in general. VMware tools are always insalled. The machine was dedicated 4 cores and 6 GB of RAM. This is always the case with all VMs. Core i7 4790K, 16 GB of RAM, GTX 770, host is Windows 7 running VMware 12.5.
  14. I have never had a problem with OEM keys and new mobos. So people seem to have different experiences.
×