Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

LuisCorner

Member
  • Content Count

    79
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LuisCorner


  1. 2 minutes ago, Electronics Wizardy said:

    Looks like a cache that is getting filled up. Probably filling the ram cache or a slc cache on the drive. pretty normal for a usb stick.

     

    2 minutes ago, Zando Bob said:

    Yeah that's normal, it's going to slow down/speed up depending on what type and what size of file it's copying.

    Oh.. I actually didnt know it was like that because the very first file an .mp4 had no slowdown/speedup and i was convinced all .mp4 files would behave like the first one but I was wrong.

     

    Thanks for the replies.


  2. Hello, I was wondering why is that my new USB device is somewhat slow compared to other USB 3.0 devices.

    The first file I transfered to the usb was a 2gb video and the average file transfer was a CONSTANT (110 MB/s) which I deleted afterwards.

    After the first video file now all files behave in like a wave like transfer speed that I will show in an image.

     

    My pc specs are the following-

    Gigabyte GA-Z97-SLI
    I7 4790k

    Samsung SSD 850 Evo

    Using motherboard USB 3.0 Connections on the backplate

    Funny to add that in 1 of the 4 USB 3.0 connectors the speeds are a little bit faster
    at about 160 MB/s Write and 65 MB/s Read
    compared to the other 3 ports at 149 MB/s Write and 46~54 MB/s Read

    using Crystal Disk Mark 6 default settings 4 benchmarks each port

    The usb device is this one
    64GB ADATA UV150 3.2 (which is basically 3.0)


    -Is this normal? 

    usb waves.PNG

     

    EDIT: Forgot to add my SSD.


  3. I recently got a super cheap asus laptop with windows 8 and everything worked fine THEN i got Windows 10 Pro installed in it.

    Now the problem i have is that audio doesnt work, even when i connect headphones, i have tried the following.

    -Reinstalling windows 10 with ethernet cable plugged in.
    -Installing windows 8.1 Audio Drivers
    -Installing windows 8 Audio Drivers
    -Installing windows 7 Audio Drivers (all 64 bits and from asus website.)

     

    Is there something i can do or am i forced to go back to windows 8.


  4. I DONT know much about monitors and specifications and I am looking to buy my first 144 hz monitor so i can have the best pc gaming experience,
    I found some monitors for a similar price(because mexico) and the ones i found are these:

    If someone owns one of these or have other monitor you would like to recommend or have knoledge about which one is/are better please tell me :)

    Acer GN246HL | https://www.acer.com/ac/en/US/content/model/UM.FG6AA.B01

    Acer XFA240 | https://www.acer.com/ac/en/US/content/model/UM.FX0AA.004

     

    AOC G2460PQU | https://www.cnet.com/products/aoc-g2460pqu-led-monitor-full-hd-1080p-24/specs/

     

    Samsung LC24FG70FQLXZX | https://www.samsung.com/us/computing/monitors/curved/lc24fg70fqnxza-lc24fg70fqnxza/

     

    MSI Optix G24C | https://www.msi.com/Monitor/Optix-G24C


  5. 4 minutes ago, djdwosk97 said:

    They had DVI-I for legacy support....It's 2017 and digital alternatives have been commonplace on monitors/tvs for more than a decade. 

    Oh well.. i guess i gotta play with this blurrines/darkness/brigthness for the meantime before i buy a decent display.


  6. 3 minutes ago, AlwaysFSX said:

    Don't use VGA-HDMI... Straight HDMI doesn't come with any of the issues of VGA.

    I wish i could do that, but for now i only have a LG 19EN33 which only has 1 VGA connector.

    Also i didnt had any problems using the DVI-I adaptor =/ with the old card


  7. 4217387-26231e08513085e7cb8bb66ef9a40e2e

    I was using a GTX 750 ti with a VGA to DVI-I (Dual Link)

    Now i am using a GTX 1050 but with a VGA to HDMI adaptor (because for some reason they changed the connector to DVI-D) and now the colors looks extremely bad i cant even see the name of the champions in the League of Legends launcher

    i cant even play Battlefield 3 because when i open the game my monitor displays the error message "Out of range 67.4 kHz / 60hz" so i have to close the game.

     

    Nor i can use DSR Factors in the nvidia control panel becuase i get the same display error message.

    Is there a way i can fix this hdmi hell?


  8. 4 minutes ago, Enderman said:

    I used to use the regular skype, which is now called "classic version" https://www.skype.com/en/download-skype/skype-for-computer/

     

    When I clean installed windows 1703 it comes with the new version of windows 10 skype already installed.

    Hmmm maybe its because i havent updated to Windows 10 Creators Update, because when i type Skype in the windows Search Bar it just takes me to the Skype webpage where i download Skype full with aids

    skype sds.png


  9. 1 minute ago, WMGroomAK said:

    What do you mean by fastest???  Highest Clock Speed? Most IPC? Best Multi-Thread Perf? Best Single Thread Perf? Specific Task?  Seems like a good way to start yet another Intel vs AMD thread... 

    Overall performance cinebench scores, a little bit of clock speed and a little bit single core performance i.e 6950x (if its considered as a consumer grade cpu)


  10. 2 minutes ago, Simon771 said:

    Not 4GHz ... 4,4GHz on all active cores.

    And I didn't touch voltage at all.

     

    And I didn't lost silicon lottery, because my CPU can handle 4,8GHz if temps are okay. So after I delid it, temps should be okay for me to run 4,8GHz on all cores all the time. At least I hope so xD 

    I had stable 4,7GHz at 1,31V, I just didn't like my temps to be around 95°C, so I'm on stock settings for now.

     

    Was hoping that Ryzen will score at least 180 points in single core performance in Cinebench ... in that case I would sell that 4790k and just go with Ryzen since it's soldered and running cold.

    Well i marked you as solved i didnt know the 4790k needed to be delided to reach good temperatures.

    When i looked on the web for the 4790k and 212 evo i read this " the 212 should be good up to 4.6 but it's not guaranteed. 4.6 is pretty common with the 4790K and EVO, but if you want to go over that, you'll probably need a better cooler. "

    Thanks for the info everyone.


  11. 7 minutes ago, Simon771 said:

    Welcome to the club of i7 4790k ... stock settings and I have 80°C on water cooling loop.

    That's why I decided to delid it, but failed with razer method, so I will buy delidding tool, because I don't wanna risk it.

    Not sure if you can solve that problem any other way.

     

    Maybe you can sell that CPU, and buy new one. Or keep that i7 4790k on stock settings untill you can afford new one. I'm not buying any other CPU with TIM inside ever again. Only soldered ones, since those have the lowest possible temps.

    Stock settings?  You mean 4.0Ghz? With water cooling??!? Man you must have lost the silicon lottery really bad.


  12. 2 minutes ago, mrzoltowski said:

    Wait!! You went form a 20 min render to under a minute render with a 0.1 Mhz overclock? Something doesn't sound right

    I tried to say that while rendering (at 4.5Ghz) the temperatures go from 30~C° to 100C° in just 20 to 30 seconds.

     

    While at 4.4 Ghz the maximum temperatures are 75C°

    The total time to render 1 frame is like 1:40

×