Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

alihazzi7

Member
  • Content Count

    774
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

1 Follower

About alihazzi7

  • Title
    Member
  • Birthday 1996-05-06

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Surrey England
  • Interests
    Don't Need One :/
  • Biography
    don't Need One :/
  • Occupation
    G.A

System

  • CPU
    4930k 4.4ghz 1.35vore
  • Motherboard
    ASUS RAMPAGE iV EXTREME
  • RAM
    Corsair Vengeance 1600mhz ddr3 16GB
  • GPU
    Asus gtx 1080 strix
  • Case
    Corsair AIR 540
  • Storage
    Samsung 840 EVO 500GB SSD
  • PSU
    Corsair HX1000i
  • Display(s)
    AOC 27'' 144HZ Monitor
  • Cooling
    Ek 360mm
  • Keyboard
    Corsair K65 RGB LUX
  • Mouse
    Steelseries Rival 300
  • Sound
    Turtle Beach Elite Pro
  • Operating System
    Windows 10 64bit

Recent Profile Visitors

1,530 profile views
  1. So, i have 2 GTX 970's i am trying to sli? MY spes: I7 4930K 4.4GHZ RAMPAGE IV 16GB DDR3 1600MHZ CORSAIR RM850 Asus GTX 970 STRIX EVGA GTX 970 SC alot of people are saying them 2 cards wont sli together i have the sli bridge plugged in and everything, the nvidia control panel wont let me enable sli, so i want to use this program called "differentsliauto" i got the win10v of it 1.7.1 the only thing is i cant find the file called "nvlddmkm.sys" to put it in the patch can anyone help me or tell me what to do ??? https://gyazo.com/8544260f61f9e6e245c040e133d4a7e0 https://gyazo.com/b2a31e89c28a351ecb53a059744fedb3 https://gyazo.com/5a1f64fa81c41a701c28e05f1a3ffade
  2. what is hypersli ? can i use that ?
  3. he sold the other 970, hes gonna bring his 1080S on monday will try that.
  4. THE EVGA SC was sli'ed with an SC
  5. but nvidia control panel says sli bridge missing ????
  6. the EVGA SC came from a working sli setup, the other card is the asus strix 970 brand new
  7. well the r9 290s draw a lot more power, i think the Corsair RM850 is more then enough for sli 970s
  8. one of the cards pong are brand new never used, second card just came from another sli setup was working fine for him
  9. cant be the mobo because i was using r9 290 CF on it same slots,
  10. yep it says sli on it i have also tried another sli bridge still nothing cant enable sli but both cards are there both at 16x3.0
  11. things ive done 1. swap the cards around 2. using another sli bridge 3. using 2 sli bridge 4. uninstalling and re installing drivers 5. resting bios 6. unplug the sli bridge and re plug and reboot 7. restarted the pc every time i re plug the sli bridge.
  12. borth cards are there, just wont let me enable sli
  13. I7 4930K RAMPAGE IV 16 GB RAM 850W PSU
  14. my mate give me his asus strix gtx 970 and i already have a evga sc 970, ive put them both in using 1 sli bridge. still says sli disabled in nvidia control panel can anyone help
×